Знаменитост на годината и Business & Fashion Awards

За поредна година престижните награди “Знаменитост на годината” и “Business & Fashion Awards връчиха отличията си на най-успешните бизнеси и личности през изминалата годинаДвете церемонии се проведоха съвместно в столичния х-л Маринела и отново застанаха зад каузата на фондация “Искам бебе”, която подпомага семейства с репродуктивни проблеми.

Организаторът на бляскавото събитие – PR експертът Християн Гьошев представи щастливата развръзка на семейството на малкия Виктор, за което бяха събрани средства за процедура инвитро процедура през миналогодишното издание на “Знаменитост на годината”.Гьошев призова гостите да се включат в благотворителната кауза и тази година, за да станем свидетели на още такива щастливи истории на млади български семейства.

На събитието бяха отличени 30 представители на бизнеса и модния бранш и 15 популярни личности, постигнали сериозни успехи през 2021-ва, а голямата награда за благотворителност на годината получи бизнесдамата Маринела Арабаджиева.

По време на церемонията беше проведен и търг с изцяло благотворителна цел, на който се разиграха ценни предмети и услуги, като бяха събрани общо 7 500 лв. за каузата на фондация “Искам бебе”. Отделно от това Клиника ,,Малинов” дари още една ин витро процедура към средствата събрани от събитието, което дава възможност общо две семейства да получат шанс за своя рожба.

Водещи на награждаването бяха Илия Георгиев и журналистката Елизабет Методиева, а гостите на събитието успяха да се насладят и на 4 специални ревюта на едни от най-актуалните модни брандовете, както и на диамантени бижута, които представиха своите последни колекции. Гьошев не пропусна да изкаже благодарности към всички гости и по-специално към г-жа Цвети Разложка, която му предостави патента за Business & Fashion Awards.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: