Животът е по-сладък от шоколад с Chicolatti (Видео)

В сърцето на София отвори врати приказна шоколадова къща

В последния ден на месец октомври столицата ни се сдоби с нов диамант в короната си – семейната шоколатерия Chicolatti. Мястото е площад Македония 10, а прекрачите ли вратата попадате в романтичния уют на Франция. Ще ви посрещнат пиано в единия ъгъл, безброй цветове и приказната обстановка, със стотици семейни фотографии.

Думи като мъфин, бонбон, боровинка ентреме и портокалово-шоколадова трюфелова торта ще изпълват очите ви с желание, докато облизвайки се избирате най-вкусното от витрините на шоколатерията. А освен оригинални френски рецепти, ще можете да видите как правят пред вас шоколада ви, изцяло по ваш избор.

Chicollati е място за шокохолици и една сбъдната семейна мечта. Шоколатиерът Петко Мирчев, Силвия Тодорова и Александра Николова, позната като DJ Alexa, стоят зад проекта. А те обещават, че всеки е добре дошъл за чаша ароматно кафе и много, много шоколад.

Code Fashion TV не можа да пропусне подобно вълшебно събитие. Вижте какво казаха създателите на Chicolatti пред микорофона на Антон Узунов, който си тръгна от събитието с цял буркан шоколадови изкушения…

 

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: