Закачалки Сезон 4 Епизод 7: Алиша Кийс

Сабина е новата гостенка, която ще се превъплъти в пламенната певица Алиша Кийс

В луксозния апартамент на Flora Garden, Ели и Ками се захващат с новата си модна задача! С помощта на Вяра Василева (грим) и Code Ursula (коса), както и с невероятният аутфит от новата колекция на Mijel. двете превръщат гостенката в истинска музикална дива!

Ако ви е харесала визията в епизода, можете да я спечелите:

 

 

View this post on Instagram

 

Модното предаване „Закачалки“ и Mijel решихa да Ви зарадват по повод новата колекция на бранда и новия епизод, в който звездната визия е тяхно дело! Ако искате тази рокля да бъде във Вашия гардероб, участвайте в нашия GIVEAWAY като: ✨последвате страницата ни @zakachalki_cftv ✨последвате страницата на @mijelstore – отбележите в коментара си ваш приятел и отговорите на въпроса – Коя е изпълнителката на песента „Girl on Fire“ ? Гледайте този четвъртък от 19:30 новия епизод на @zakachalki_cftv само по @codefashiontv Кой ще спечели прекрасната рокля от Mijel, ще разберете на 02.11.2020 в страницата на Закачалки. Може да участвате неограничен брой пъти! #giveaway #mijelstore #mijel #presents #redytowear #tvshow #newcollection #presentation #fashion #newtrend #styling #zakachalki #codefashion #codefashiontv #girlonfire

A post shared by Zakachalki (@zakachalki_cftv) on

Code Fashion TV можете да гледате в мрежата на Vivacom SATA1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/.

Вече можете да изтеглите и мобилното приложение на Code Fashion TV за iOS и Android, както и да ни намерите в Apple TV, Roku Store и скоро в Amazon. 

 Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп. 

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: