Закачалки Сезон 3 еп. 15: Меган Фокс

В последния епизод за сезон 3 на модното предаване “Закачалки” сме ви подготвили една модна звезда от световна величина

Габриела Василева отново търси перфектния аутфит за своята гостенка в Week & Shop MDL. Йоана Алексова влиза в ролята на горещата Меган Фокс благодарение на Code Beauty, Вяра Василева и продуктите на Elis Faas.

Сезон 3 на модното предаване “Закачалки” приключи успешно, но вие можете да се наслаждавате на нашите епизоди 24/7 в Youtube, на сайта ни, както и да ни гледате всеки четвърък в ефира на Code Fashion TV.

През септември се завръщаме с нова сила и нови модни идеи, а вие не забравяйте да ни пишете на casting@codefashion.bg, за да участвате в предаването!

“Закачалки”, както и всички предавания на Code Fashion TV, зрителите може да гледат в мрежата на Vivacom SATA1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/. Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп. Вече можете да изтеглите и мобилното приложение на Code Fashion TV за iOS и Android, както и да ни намерите в Apple TV. 

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: