Видео: Мeждународен артистичен форум 2015 на L’Oreal Professionnel

Мeждународният артистичен форум 2015 на L’Oreal Professionnel  се състоя на 3-ти декември в зала E.F.E. на хотел “Маринела”.

За първи път форумът беше посветен на официалното дипломиране на обучаващите се  по иновативната модулна програма на Академия Л’ореал България за 2015-та.

600 фризьори от цялата страна, разделени на четири модула според нивото на професионалните си  умения, получиха своите дипломи на най-грандиозното събитие в света на коафьорството в България – безпрецедентно 6-часово артистично шоу, разкриващо постиженията на обучаващите се в професията и най-горещите тенденции  за 2016-та,  представени от екипа на Tecni Artists България и “висшата лига” на майсторите от Haute Coiffure Francaise.

Екипът на L’Oreal Professionnel България Tecni Artists откри форума с шоу – дефиле, в което 16 модела представиха 3-те горещи тенденции за 2016-та година в два типа стайлинг  – ежедневен и за червен килим. Този сезон на мода са гламурните вълни за червения килим и къдриците със зашеметяващ блясък. Hollywood Waves е първата колекция продукти* за вълни и къдрици за червения килим. Специално създадени за звездните визии от модните подиуми.

Ренесанс, готика и Candy blonde са трите тенденции, които от световните подиуми се пренасят по улиците на световните столици. Тицианово червени коси и холивудски къдрици се разминават с различни нюанси на черното  с мокър ефект в съвременния прочит на готическите романи, освежени от candy нюанси на русия цвят, който винаги е на мода в съчетание с плитки и къси небрежни прически.

“Темата The Journey”  /Пътуване/  на Международния артистичен форум 2015 на L’Oreal Professionnel,  беше разработена в 8 артистични шоута от осемте екипа, обучаващи се в Модул 3 “Аз творя” на Академия Л’ореал България с ментори Венета Игнатова,  Волена Рангелова, Поли Гемеджиева и Васил Атанасов.

Началото беше дадено от шоуто “Излитане”, откъдето започна пътешествието до четирите посоки на света в шоуто “Дестинации”, за да приземи зрителите на неочаквано място – света на мъжката мода  – за първи път в българско коафьорско шоу мъжете бяха обект на артистично претворяване в актуалния ламбърт стил. “Мъжки времена” предизвика овациите на публиката. Следваха пътешествия в света на фантазията, фентъзи героите и видео игрите  и ювелирния свят на перлите докато се стигне до финала на пътуването, отвеждащ дълбоко в двойнствената природа на жената с шоуто “Двуличие”, в което също за първи път на българска сцена се представиха модели с две лица, представящи горещите тенденции готика и ренесанс.

Впечатляващата артистична програма завърши с “перлата в короната” – шоуто на четирмата ментори от Haute Coiffure Francaise, които представиха уникалния спектакъл Арт, разкриващ връзката между света на изкуството и професията на фризьора. Вдъхновението им беше почерпено от шедьоврите на ренесанса, импресионизма и сюрреализма, пресъздадени на сцена във впечатляващи визии, разкриващи най-актуалните тенденции в косите за 2016-та година.

“За L’Oreal Professionnel най-важната цел е да  развива непрестанно фризьорската професия, да разкрива нейната творческа,  артистична и иновативна природа, да помага за  постоянното усъвършенстване на  фризьорите и салоните, работещи с марката.  Защото, за да сме добри в  една професия, трябва да не спираме да се развиваме. Именно това е мисията на Акадамия Лореал България” – каза Красимира Петрова – Специалист обучение L’Oreal Professionnel.

“L’Oreal Professionnel e истински партньор за фризьорите и салоните, с които работи.  Заедно с тях ние развиваме фризьорския пазар, предусещаме нуждите и желанията на клиентите, променяме и образоваме жените как да се грижат за косата си,  задаваме модата и стандартите в професията. Например за 2016-та година грижата за косата се очаква да бъде най-бързо развиващата се категория на пазара за професионални продукти за коса и затова ние предложихме на нашите партньори иновативната серия продукти ProFiber, които издигат грижата за косата на следващо ниво, отговарящо на търсенията и желанията на над един милиард жени по света” – обобщи Велина Петрова – Маркетинг директор L’Oreal Professionnel за региона Адрия-Балкан .

“Гордост за българския екип на L’Oreal Professionnel е, че в България през 2015-та година се откри и първото в Европа Училище по фризьорство на L’Oreal  Professionnel и първите випуски вече работят в салоните. С него ние затваряме цикъла на професионално образование и можем да дадем на своите клиенти подготвени кадри, които веднага да започнат работа в салоните” – откри форума Минко Църовски – Генерален директор L’Oreal Professionnel  Адрия-България.

За да се постигне зашеметяващия ефект на прическите, които бяха показани на сцената на Международния артистичен форум 2015 L’Oreal Professionnel, предварително косите на моделите бяха подготвени с иновативните продукти от серията Pro Fiber. Благодарение на технологията АПТИЛ 100, която задържа молекулата в косъма, косата връща своята естествена красота и изглежда бляскава и свежа.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: