ВИДЕО: Ексклузивни кадри от грандиозния финал на Sofia Fashion Week SS 2017

Четвъртото издание на Sofia Fashion Week завърши с грандиозна гала вечер, надминаваща всички очаквания на публиката. Благодарение на екипите, които отговарят за организацията на модния форум, зала EFE на хотел Маринела се превърна в най-стилното и бляскаво кътче на столицата. Изключителният интериор на залата, музиката и светлините бяха перфектното допълнение към световните и български модели и талантливите дизайнери и марки, които представиха своите колекции в последната вечер на Sofia Fashion Week SS 2017 на 24 март.

Българската модна телевизия Code Fashion, основен партньор на събитието, се погрижи за бляскавото представяне на всяко едно от ревютата на подиума, озвучението, осветлението и репортажите на червения килим и бекстейдж. Топ репортерът на телевизията Александра Юнакова се погрижи звездите на събитието на застанат пред камерата на Code Fashion. Всеки детайл от петте вечери беше изпипан до съвършенство, благодарение на усилената подготовка и неуморната работа на екипа на Мария Бонева – собственик на Code Fashion.

С всяко следващо издание на Sofia Fashion Week стандартите се повишават и превръщат София в гореща точка за всички любители на модата!

Във видео репортажа на Алекс Юнакова ще видите Ива Екимова, Соня Александрова, Миглена Ангелова, Калина Паскалева и най-интересното от последната бляскава вечер на Sofia Fashion Week SS 2017!

 

 

 

Александра Томова

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: