Вечеряй с Петя Раева еп. 8: Юлияна Дончева и Ива Екимова се завръщат в телевизионен ефир (Видео)

Това разкриха двете водещи пред колегата си в предаването „Вечеряй с Петя Раева”

Тази сряда, 24-и януари точно в 21.00 бе излъчен поредния епизод от най-изкусителното гурме предаване. На водещата гостуват Юлияна Дончева и Ива Екимова.

Двете дами се развихрят в кухнята и приготвят две от най-любимите на всички българи блюда. Салата капрезе е специалитетът на Юлияна, която от години набляга на здравословното хранене и не пропуска възможността да разкрие нови приложения на супер храните. Самата тя наскоро издаде книга, в която разказва, че споделените знания и опит са стъпка към щастието и смисъла на живота – „Код червено: Моята истина за храната“. Пред Петя и Ива Юлияна споделя своята философия за пълноценен живот, като ги провокира да се поинтересуват от ежедневните предизвикателства, които стоят на пътя на щастието ни.

Ива Екимова приема предизвикателството, а за събеседничките си приготвя яйца по панагюрски, като подчертава, че това е сред любимите й храни напоследък, защото една порция напълно отговаря на изискванията й за стойностен хранителен баланс. Юлияна и Ива разкриват пред Петя Раева, че съвсем скоро се присъединяват към големия екип на Code Fashion TV, стартирайки ударно втория сезон на едно от най-обичаните предавания в ефира на медията – „Дами канят”.

Дамското шоу ще се излъчва всяка неделя сутрин от 10.00 часа по Code Fashion TV. То ще изобилства от любопитни теми и гости. „Здравословно със Силвия”, „Намигване по женски с Пария”, „Моден подиум” и „Актуално” са само част от рубриките, които ще зареждат неделната утрин с полезна и актуална информация. В „На високи токчета” и „Без вратовръзка” Юлияна и Ива ще срещат публиката с любими звезди, представители на музиката, театъра, киното и изкуството, а първият епизод на „Дами канят” ще се излъчи на 28-и януари.

Как се отглежда тийнейджър, за връзката на жената с по-млад мъж, за баланса между женствеността, живота, кариерата, децата и какво е да си успяла майка и жена днес, гледайте сега срещата на Петя Раева с Юлияна Дончева и Ива Екмова само по Code Fashion TV.

„Вечеряй с Петя Раева”, „Дами канят”, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Mtel, Bulsat fusion, Норт Вест Юнион, Силистра кабел и, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/.”

 

 

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: