Вечеряй с Петя Раева еп. 19: Деляна Маринова – Джуджи

Две чаровни блондинки, една баница и отговорът на въпроса „що е щастие?“ – всичко това в новия епизод на „Вечеряй с Петя Раева“

Деляна Маринова – Джуджи е в типичното си добро настроение и не е забравила заразителния си смях. С много емоции Петя и Джуджи завъртата една традиционна баницаа в кухнята, гарнират я с домашен суджук и люти чушки и се пренасят в уютна обстановка и се впускат в приятни разговори.

Какво пише в сценария на една секс сцена ли? Всичко… а повече разбираме от самата гостенка на Петя, чийто дебют в киното е точно с такава сцена!

Къде е пътувала последно и защо обожава работата си като водещ, разбираме над чаша бяло вино от Златен Рожен.

Двете шеметни блондинки ни разкриват своите отговори на въпроса „що е щастие?“, забавляват ни с остроумните си истории, а Петя даже получава покана да върне гостуването съвсем скоро в „Околосветско“.

“Вечеряй с Петя Раева”, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на VivacomMtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/.”

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: