Вечеряй с Петя Раева еп. 17: Силвия Недева

Водещата на „Вечеряй с Петя Раева” посреща Силвия Недева

Див ориз с коприва върху канапе от пюре от целина и кокосови сладки със сушени плодове са кулинарните изкушения, които двете дами приготвят пред зрителите на Code Fashion TV.

Силвия Недева разкрива пред Петя Раева причините, вече близо 18 години да набляга на здравословно, нерафинирано, без опаковки и без месо меню. Тя подчертава, че приготвя храната си сама и акцентира върху факта, е това са нейни авторски рецептите. Гостенката споделя, че рядко ходи по заведения, а Green line е едно от местата, където кухнята е много добра и предлага изобилие за всеки вкус. Подобно на Петя и Силвия се е занимавала  с политика. Споделя и мнението на Раева, че всичко в този живот е политика, защото хората винаги ще се интересуват от нея.

Силвия Недева ще отговори на въпроса, защо до сега не е родила дете, а на домакинята си подарява домашен скраб-ексфолиант за тяло, приготвен от самия хранителен терапевт със захар и кафе.

Водещата на рубриката „Здравословно със Силвия” в предаването на Code Fashion TV покани Петя Раева, а Раева се заканва да доведе някой, който яде месо, за да го изправи в сблъсък със Силвия Недева.

Гледайте в поредния епизод на „Вечеряй с Петя Раева” на 28-и март, точно в 21.00 часа само по Code Fashion TV.

 

„Вечеряй с Петя Раева”, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Vivacom, Mtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/.”

 

 

 

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: