Вечеряй с Петя Раева еп. 15: Калина Паскалева

Петя Раева посрещна Калина Паскалева заедно с Емануела Петрова от Специално училище за ученици с увреден слух “Проф. д-р Дечо Денев”

В новия епизод на “Вечеряй с Петя Раева” водещата е в компанията на журналиста, писател и режисьор на документални филми Калина Паскалева. Тя често се заема с благотворителни и творчески инициативи, свързани с деца и тази вечер ни изненада с кулинарните умения на Еми Петрова от Специално училище за ученици с увреден слух “Проф. д-р Дечо Денев”в кухнята на Green Line.

Калина се впуска в интиргуващ разказ и разходка из тунелите под софийските паркове, впечатления от Чернобил и вълнуващите емоции около заснемането на последния й документален филм “Откраднато детство”, където главен герой е Ваня Джаферович. Ще замине ли за Ирак съвсем скоро, какво се крие зад книгата “Дневниците на една курва” и може ли да готви Калина, ще разберете, ако гледате видеото!

„Вечеряй с Петя Раева”, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на VivacomMtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/.”

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: