Вечеряй с Петя Раева еп. 14: Актьорът Станимир Гъмов

В новия епизод на култовото предаване на Code Fashion TV „Вечеряй с Петя Раева“ актьорът Станимир Гъмов готви ребра на джоспер, играе куклен театър и разбира защо Петя му е сърдита…

В сряда вечер се наслаждаваме на поредния епизод на кулинарното лайфстайл предаване на Петя Раева, изпълнено с неподражаемия хумор и артистичен талант на Гъмов. Звездата от великолепната театрална постановка „За теб“ ще преобърне Green Line с краката нагоре.

След тежка битка над скарата с няколко свински ребърца с розмарин, масата се отрупва с вкусна храна и се превръща в сцена на куклен театър за двамата събеседници. Закачките между Петя и Гъмов се редуват с гръмък смях и малко разговори за политика и Истанбулската конвенция. Обичайно, в духа на предаването двамата разглеждат снимки и Гъмов се връща назад към участието си в шоуто „Като две капки вода“ и изпълнянва на масата два от най-запонящите си образа – Дзукеро с Baila Morena и Таркан с Simarik. Не подминават и снимка на актьора с Преслава и Гъмов си спомня за предупрежденията от свои познати след като излиза от къщата на VIP Brother – „Ти луд ли си?! Бирмата ще те убие…“.

За приятелството с Христо Мутафчиев, гафовете на театралната сцена и как се справя с тях и защо Петя Раева е сърдита на Станимир Гъмов след „Черешката на тортата“ ще разберете в епизода.

„Вечеряй с Петя Раева“, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на VivacomMtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/.”

 

Login


5   +   4   =  

Lost your password?
%d блогъра харесват това: