Участничките в Lady Universe специални гости на Интерхотел Велико Търново

Модни ревюта и талантливи красавици очароваха гостите на реновирания Интерхотел Велико Търново

Участничките в световния конкурс Lady Universe са вече няколко дни в столицата ни. На 15 октомври, благодарение на Dary Travel, освежени от колагенова вода Qwell, в удобните екипи -специален подарък от българския спортен бранд Flair, красавиците отпътуваха за Велико Търново, където се насладиха на историческите забележителности и гостоприемството на Интерхотел Велико Търново, който от съвсем скоро може да се похвали с нов интериор.

Претендентките за короната се превърнаха в истинска атракция за туристите на Царевец, където група японци спряха момичетата за куп снимки, запознаха се с тях и им пожелаха успех. Красота от цял свят, селфита, пози и смях огласиха крепостта.

Вечерта премина бляскаво, под звуците на струнен квартет Hypnotic, а двама знаменити търновски дизайнери представиха своите последни колекции – Модна къща „Скарлет“ и Axel Hardy. Черешката на вечерта бе и ексклузивно ревю на носителя на Златна игла Христо Чучев. Модели бяха претендентките за короната Lady Universe 2018. Специален гост на събитието бе и кмета на града г-н Даниел Панов. В бласкава рокля на дизайнера Христо Чучев бе и водещата на събитието – Златина Иванова, позната на зрителите от предаването FaceControl по Code Fashion TV.

Интересното тепърва предстои! На 17 октомври в р-т Bulgar Hotel Marinela ще се проведе Вечерта на нациите, където претендентките ще представят традиционни за страната си костюми. На 19 октомври в Club MEGAMI пък е грандиозният финал на конкурса ще бъде излъчена победителката, която ще носи титлата Lady Universe 2018.

Следете Code Fashion TV за най-актуалните новини.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: