Три изключителни дами закриват първи сезон на „Вечеряй с Петя Раева“

Наталия Гуркова, Евгения Калканджиева и Цвети Разложка с кауза за абитурентите от Каменоделния техникум

Три носителки на престижни титли за красота, три бизнес дами и три добри приятелки на Петя Раева – Наталия Гуркова, Жени Калканджиева и Цвети Разложка се срещат в ресторант Bulgar, за да закрият подобаващо първи сезон на любимото предаване „Вечеряй с Петя Раева“.

В разгара на пролетта Петя сменя обичайната локация на своите срещи и кани трите дами на обяд в елегантния ресторант, за да се насладят заедно на традиционната българска кухня с иновативен прочит, която им предлага шеф Ники Петров – главен готвач в р-т Bulgar, хотел Маринела.

В процеса на разговора разбираме, че Наталия, Жени, Цвети и Петя са обединени от обща благотворителна кауза. 4-те дами подкрепят инициативата на сдружение „Маринела“ за събиране на абитуриенски костюми и рокли за момчетата и момичетата от Каменоделния техникум.

Като жени, тясно свързани с модата, всяка от тях предоставя рокли и костюми от известни български дизайнери. По време на предаването виждаме модел с рокли на певицата Соня Немска, осигурени от Жени Калканджиева. Цвети Разложка, както винаги се доверява на любимия си дизайнер Христо Чучев, с когото работи от години, а за костюмите на момчетата ще се погрижи брандът Aggressor с дизайнер Марияна Папаличева. Благодарение на Наталия Гуркова, някои от бъдещите абитуриенки пък ще могат да отпразнуват бала си, в тоалети на Berna Moda и Стоян Радичев.

Какво похапнаха и какво разказаха на Петя Раева трите й очарователни гостенки, можете да разберете в последния епизод от първи сезон на предаването „Вечеряй с Петя Раева“. Само по Code Fashion TV!

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: