Топ-звезди отбелязаха настъпването на Китайската нова година

В навечерието на най-важния празник в китайския лунен календар Ирина Флорин, Жени Калканджиева, Кали, Гери Дончева, Богдан Томов, Стефан А. Щерев, Павел Владимиров, Проф. Д-р Любомир Стойков, представители на бизнеса, политиката и медиите  вдигнаха Маутай наздравица за годината на Земния Глиган

Според китайските предсказания, късметът ще бъде на страната на тези, които взимат добре обмислени решения и не рискуват.

Празничната вечер откри Рут Колева с актуалния си сингъл Basil, чийто клип е заснет в китайската столица Пекин. В изисканата атмосфера на „Оборище 5 – Галерия и Зала” стотици гости се насладиха на разнообразието от коктейли с екзотични имена. Миксолозите от Nomad Barman забъркаха истинска магия, в която главната роля бе отредена на най-мистериозното байджу – Маутай. Перфектният микс на коктейлите Moutai Mysterious, Magic, Moon Drops, Green Fire, Dragon`s Tears и Asian Mystery взриви сетивата на пристъстващите. Илюзионистите Юрий Захариев, Дани Белев и Венсан превърнаха празника в истинска магия. Топ-експертът на DiVino Милена Мардова, предизвика гостите да опитат шотове от трите вида Маутай – Prince, Yingbin и Kweichow.

Събитието уважиха водещият на предаването култура.бг по БНТ, природозащитник и фотограф Михаил Заимов, който пристигна в компанията на рекламния бос Красимир Гергов. Гостите приветства управителят на J&M България Влад Гицоайка, официален представител на Маутай за България.

Носителките на титлите Мисис България 2012 Йордана Димитрова и Мисис Баба – Дони Чачова, моделът Ива Атанасова, дизайнерът Руслана Канева, поетът и писател Добромир Банев, певицата Красимира Иванова и актрисата Гергана Стоянова се забавляваха с разнообразието от коктейли, изящно поднесени в компанията на изискано азиатско меню. За тържественото настроение на  гостите се погрижи Djane Monique, а топ-репортера на „На Кафе”, Маги Сидерова, дискретно попълни здравословното си меню с безалкохолен коктейл. Водещ на събитието бе Ива Екимова, която влезе в ролята на момиче на късмета при разиграването на празничната томбола. Щастливците получиха незабравими подаръци от Маутай, България.

Огнената напитка на дипломацията Маутай е символ на качество и престиж в Китай и се разпространява в над 100 страни по света, а от скоро вече и в България. Високо-градусовият алкохол се произвежда от сорго – вид житна култура, която издържа на засушавания и горещини, може да се отглежда в бедни почви и не съдържа глутен. Маутай е продукт превърнал се в национален символ за Китай и е най-известната марка байджу. Течният огън е резултат от традиционно производство с вековни традиции. Специалистите откриват над 1 200 аромата в огнения еликсир. В световен мащаб китайското байджу предизвика истински пазарен бум. Призната като „напитката на дипломацията” в Китай, Маутай е свежото откритие на годината в България. В края на 2018-а година представителите на най-мистериозната азиатска напитка – Маутай се завърнаха от Китай с престижно признание. J&M получиха наградата „Най-активен дистрибутор”. Огненият елексир присъства на родния пазар едва от една година и вече получи приза за дистрибуция и популяризиране на китайската култура в България. Отличието бе връчено на официално събитие в Китай, където бяха поканени представители на бранда от целия свят. Пред повече от 400 гости в залата, Влад Гицоайка презентира активностите, реализирани през годината в България.  Културната интеграция, като платформа за представяне на богатото историческо наследство на Китай, чрез разкриване на традиционния процес на дестилация при производството на азиатския еликсир, бе сред многобройните причини Маутай, България да пребори конкуренцията на останалите пазари в света.

https://www.facebook.com/Moutai.Bulgaria/

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: