Столични бохеми се забавляват в ресторант Green Line (Видео)

Есил Дюран направи ексклузивна двойна премиера в нощта на Гетсби в ресторант Green Line, а Петя Раева представи музикалната си мечта – диска „Петя и приятели“:

Пера, перли, цигарета, MOET, джаз и танци до малките часове на нощта превърнаха ул. Славянска 29 в епицентъра на купона в четвъртък вечер. Столичния елит се събра на горещо Гетсби парти, а тематичната вечер потопи гостите в атмосферата на 20-те години на миналия век. Дори развълнувани минувачи спираха, за да се порадват на веселбата и тайно да направят папарашка снимка на купона в ресторант Green Line.

  

 

Есил Дюран превърна вечерта в уникално преживяване за любителите на джаз музиката. Талантливата певица направи и екслузивно представяне на двете си най-нови песни – „Мадам, мадам“, която подари на приятеката си Петя Раева и „Искам само теб“. И двете парчета са част от бутиковия музикален албум, който Петя Раева издаде преди броени дни. Дискът е с избрани екслузивни песни и може да се намери само в ресторант Green Line. В диска са и включени и последния хит на Теди Кацарова и Живко Василев – „Срещнах те“, както и песни на Дамян Попов и Маряна Попова.

Вечерта на Гетсби е част от серията бурни тематични партита, които разтърсват столичния елит в последните месеци. След бутиковото парти, в Green Line вече са в трескава подготовка за още по-горещата испанска нощ, която предстои през юли. Градусът на настроението ще бъде още по-висок с испанско вино, тапаси и неустоима искапанска музика.

Александра Томова

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: