Стефани Юрукова е „Мис Велинград” 2020

Сняг валя на сцената в края на август

Стефани Юрукова от Велинград беше избрана за носителка на титлата „Мис Велинград” 2020 на стилна церемония в СПА хотел „Двореца”. Нейни подгласнички, на второ и трето място, са съответно Радина Нончева и Джулиана Бутракова, а короната на Мис Велинград 2020 й предаде нейната предшественичката Сибила Бочева.

Претендентките за титлата „Мис Велинград” представиха атрактивна хореография, дело на Марио Посталов. Освен външния вид на момичетата, 8-членното жури оцени и тяхното сценично поведение. Сред журито беше футболната легенда Георги Илиев – Майкъла.

Многобройната публика в „Двореца” се наслади на истински спектакъл. Харизматичният Орлин Павлов влезе в ролята на водещ на вечерта. Той зарадва гостите на събитието със своя хит „Живи легенди” и с дуетно изпълнение с младата певица Мариам Маврова. Възхищението на публиката събраха и момичетата от Отбора по синхронно плуване към Националната спортна академия, които изпълниха атрактивна версия на танца кан-кан с токчета в минералния басейн на „Двореца”. Към музикалната програма се включиха и квартет „Ноте” с арфа, флейта, цигулка и вокал, както и Мариам Маврова, която може да се похвали с над 50 отличия от международни конкурси.

За атмосферата на вечерта допринесе и артистичното осветление, както и изкуственият сняг, който се посипа, сякаш от небето на Родопите, и се превърна в допълнителна атракция на вечерта.

Конкурсът „Мис Велинград” се организира от Краси Гешева, основател на „Академия за млади дами”, и е част от веригата „Мис България”. Събитието се осъществи благодарение на подкрепата наСПА хотел Двореца, маркетинг и IT агенция Carrot Solutions, община Велинград, NОТО Club, рекламна агенция Galileia, Смарт Енерджи Трейд, Кристиан Оф Рома, Иваскони ЕООД, и др. Code Fashion е специален медиен партньор на събитието.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: