Selena ES с първи дигитален тиймбилдинг за фризьорите в България

Моntibello представя диети за коса Treat Naturtech и серия мултиактивни продукти Smart Touch

На 4 и 5 Юни 2020 Selena ES проведе едно различно събитие в комплекс Фабрика за Храна и Танци до град Пловдив, където всички гости имаха възможност да се насладят на чист въздух и приятна атмосфера, получавайки знания за най-новите терапии и продукти от света на Montibello. Събитието събра 15 от най-добрите фризьори в страната и се радваше на специални гости в лицето на фитнес експерта Биляна Йотовска, коафьора на звездите Венелин Кондаков и нашумялата актриса от сериала София Ден и Нощ – Теди Цветкова.

Събитието беше предавано на живо като първия дигитален тиймбилдинг за фризьори, така че освен присъстващите гости, онлайн фризьорите също имаха възможност да получат професионални насоки за терапиите в салона, техники за подстригване, а също така и знания и съвети за здравословното хранене от Билян Йотовскa.

Екипът на Selena ES: арт директорът Милен Илиев и тренерът на Montibello Любомир Петров, представиха една нова концепция в здравословната грижа за косата Treat Naturtech. Разработените нови терапии за коса включват идеята за здравословния режим и диета, съобразена с нуждите на всяка една коса. Новите диети са: Високопротеинова, която предлага интензивна възстановяваща терапия, Нисковъглехидратна кетонна – благодарение на която косата получава дълбока хидратация и изглаждане и Вегетарианска диета, с която ще се радвате на така желания обем и плътност в косата. Вече всички дами, могат да се доверят на фризьори си в избора на здравословна диета за коса в салоните на Montibello в страната.

Освен концепцията за „Диета за коса” по време на събитието беше представена и обновената серия на Montibello Smart Touch. Тя включва иновативни мултиактивни продукти за коса под формата на спрей и спа шапки, разпределени в три серии: възстановяваща Repair, хидратираща Hydrate и детокс Detox и нов почистващ мицеларен шампоан Clean My Hair, който е подходящ за ежедневна употреба. Новите продукти са изключително цветни и атрактивни, а също така гарантират моментални резултати и ухаят пленяващо.

На същото място се проведе и модул Геометрични подстригвания, част от курса обучения Форми в подстригването на Руско Русве и Nouhau School. Курсът се състои от 3 модула за подстригване, съдържащи 14 класически форми, които срещат 99% от нуждите на клиентите в салона. Разделен в 3 модула „Класически“ включващ 6 подстригвания, „Геометрични“ включващ 4 подстригвания и „Текстурирани“ включващ още 4 подстригвания. Подходящ е за фризьори от всички нива и стаж.

По време на събитието беше официално лансирана тренд колекция 2020 на Montibello, Sunlit Bands с демонстрация на подстригване Coral Pixie, което ще бъде хит в прическите през този сезон. Колекцията включва медно руси контрастни и преливащи се тонове и озарява лицето с помощта на светли нюанси, поставени в предната част на косата.

Биляна Йотовска, която е бюти посланик на Selena ES също беше специален гост и изнесе семинар на тема здравословно хранене, като представи нейната най-нова книга „Наръчник за здравословен живот”. Гостите и онлайн зрителите имаха възможност да чуят много полезни съвети за перфектна форма, а присъстващите опитаха специално създадения за събитието Здравословен високопротеинов ябълков пай „Selena ES”.

Facebook: Selena ES Professional Cosmetics

Facebook: Montibello Bulgaria

Instagram: selena_cosmetics

www.selenaprofessional.com

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: