Selena ES отпразнува 20 години сътрудничество с италианския бранд Farmavita

Selena ES представи тенденциите в косите за 2019

Selena ES представи третия си годишен коафьорски спектакъл под магнетичното заглавие Una Storia Della Moda Italiana, съвместно с италианския бранд Farmavita. Шоуто се състоя на 10 октомври в Rainbow Plazan и предложи на гостите комбинация от изискан стил и модерна визия. Топ коафьори от страната представиха тенденциите в косите за 2019 година. Сред ВИП гостите на събитието бяха топ водещата Гала, Мис Бразилия Барбара Виторели, Гери Дончева, Боряна Баташова и известни бизнесмени. Водещ на събитието бе Иво Аръков, а за доброто настроение се погрижи Орлин Павлов.

На коафьорския спектакъл Selena ES отпразнува 20 години сътрудничество с Farmavita в България. Италианският бранд е специализиран в професионалната грижа за косата и е фаворит на жените по цял свят. В самото начало собственикът на Selena ES, Вера Георгиева приветства на сцената специалния гост от Италия- Лука Спурио, собственик на Farmavita, който благодари на Selena ES за тяхното дългогодишно добро партньорство.

Грандиозният спектакъл беше изцяло вдъхновен от италианската мода и култура. Шоуто откри Григорий Кюлев- Гого, който намери вдъхновение за представянето си именно във фабриката на Farmavita и модната столица Милано. Гого представи италианската мода през своя поглед в своето шоу: „Италия сега“.

Актуалните тенденции в косите представиха и топ коафьорите Иван Ганев и Орлин Валяков с авангардни прически. Известният моден коафьор Георги Петков заедно с артистичния екип на Selena ES- Милен Илиев, Любомир Петров, Николай Колев и Галин Биволарски, представиха шоу, вдъхновено изцяло от висшата мода в Италия. Всеки един от стилистите беше вдъхновен от италиански дизайнер за своите визии. Сред прическите видяхме както цвят и интересни аксесоари за коса, така и класически прически висша мода.

Una Storia Della Moda Italiana завърши с международния посланик на Farmavita- Пале Фризе, който освен с уменията си в стайлинга, изненада публиката и с певчески талант. Пеещият коафьор представи общо 7 визии, като акцентира върху красиви модерни цветове от портфолиото на Farmavita и актуални вечерни прически.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: