Schwarzkopf Professional: Коафьорско шоу с Георги Алтънбашев

На 11 ноември в Rainbow Plaza, София се проведе коафьорско шоу на Schwarzkopf Professional

Мода, тенденции и авагарден стил се срещнаха на сцената, а специален гост бе Георги Алтънбашев от международния творчески екип на бранда и мениджър на Академия Schwarzkopf Professional Виена. Шоуто и професионалистите на Schwarzkopf, сред които Георги Петков от Георги Петков Салон, Веселин Богданов – салон Меджик, Г. Оряховица, Никола Филаретов от Бо-Ни Брадърс, Цветелина Андреева и Мари Саркисян от Представителен Салон Schwarzkopf Professional, Теодора Лулова – София и Димитрия Бърняшева – Пловдив. За тенденциите в грима се погрижиха Даниела Бейкова-Гарабедян и Десислава Димитрова.

Neo Couture, най-модерните нюанси на русото, авангардните линии в прическите и шикът на 50-те години се завихриха на сцената под ловките ръце на Георги Алтънбашев и Вес Богданов. Ирена Милянкова бе сред моделите на сцената, а те бяха облечени в стилните дрехи на INSIDE US и NARCOS, както и Maison Tina. Алекс Раева се погрижи да разпита всеки от коафьорите за най-новите тенденции и техники в прическите, а за финал доброто настроение бе осигурено от Графа. Schwarzkopf Professional раздаде и страхотни награди на гостите в Rainbow Plaza.

Вижте какво казаха Георги Алтънбашев, Хрипсиме Нурикян, Цветелина Андреева – трейнър на Schwarzkopf, Вес Богданов, моделите на МА Визаж, водещата Алекс Раева пред камерата на Code Fashion TV, както и много ексклузивни кадри от модното коафьорско шоу.

 

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: