SASA Fashion Food посрещна с екзотика и коктейли участничките в Lady Universe 2018

В събота вечер, красавици от над 25 държави бяха посрещнати в SASA Fashion Food хотел Маринела

Претендентките за престижната корона Lady Universe 2018 са отседнали в столичния хотел Маринела, където тече подготовката им за конкурса. Именно там, в клуб MEGAMI на 19 октомври ще се проведе и бляскавия финал.

Парти настроение, стилна атмосфера и маркови напитки поднесоха домакините на чуджестранните моделки. Lady USA отвори ритуално шампанско Henkel, а Hookan Heaven предоставиха на участничките специални наргилета, на които да се насладят, докато се забавляват. По-късно към танците се разляха и коктейли с Cointreau, а всички красавици бяха очаровани от вкусовете на колагенова вода Qwell.

Куп селфита с гостите на новото модно заведение, настроение и усмивки бяха основният Code Fashion на вечерта. Разбира се, по традиция, единствената българска модна телевизия Code Fashion TV засне ексклузивни видео кадри от първия ден на конкурса Lady Universe 2018 и взе интервюта от лицензианта и организатор на събитието Цвети Разложка и както и от участничките.

Черешката на вечерта бе от club Noir, които изпратиха луксозни лимузини и поканиха момичетата, националните директори и организатори да завършат първата вечер от гостуването си с шампанско и много музика!

Всички снимки можете да видите тук.

Снимки: Иван Васев  

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: