Класен руски бал за рожденника Евгени Минчев пред камерата на Code Fashion

На 2 юни х-л Шератон събра светския и бизнес елит на традиционния руски бал на лорд Евгени Минчев. Да поздравят рожденника дойдоха топ дизайнерката София Борисова, носителката на приза “ Златна игла“ Жана Жекова, бизнесдамата Катя Роуз, която беше в компанията на собственичката на SSG Мирела Ненчова и организаторката на Sofia Fashion Week –  Мария Бонева, която дойде на бала в компанията на бизнесменът Даниел Бачорски . На партито видяхме много от топ моделите на България –  Роси Иванова, Жана Янева, Юлия Юревич, носителки на титлата “ Мис България“. Новината на вечерта беше и голямото сдобряване на бизнес дамата Ваня Червенкова и лорд Минчев, които танцуваха заедно в компанията на ПР-ът Атанас Лазаров, който подари на Минчев златно шампанско.

Сред гостите видяхме стилния собственик на мъжкия бранд Desizo Monni – Маргарит Димитров, който беше в компанията на очарователната си съпруга, бизнесменът Ники Младжов, който се радваше на компанията на Есил Дюран, която представи и новата си вечерна колекция от рокли и забавлява гостите с неверотния си глас.Ники Кънчев се забавляваше в компанията на продуцентът Радо Тушев, Криси Патрашкова,Борис Ангелов и Лео Богдановски. Уникалната торта беше специално изработена от сладкарници Неделя, всички гости се насладиха и на новия коктейл на водката „Руский Стандарт “  и селекция скъпи вина.

 

Адвокатката Биляна Тончева беше на диамантената маса, в компанията на бизнес дамите Мая Цакова и Гергана Ташкова. Безспорно най-стилната дама на вечерта беше г-жа Елена Кристиано, която беше заложила на дизайнреска рокля на Романтика Фешън, а другата стилна двойка бяха Ивана Скендерова и съпругът и Мартин, които пък бяха на платинената маса, в компанията на гостите от Лондон. Най-скъпият подарък за лорд Минчев беше златния медал на параолимпиецът Михаил Христов, който  веднага на другия ден замина за поредното състезание, където ще покаже силата на българския дух. Много класа,лукс и елит на едно място, безспорно доказания подпис на лорд Евгени Минчев.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: