Плеймейтки четоха приказки на 1 юни

Списание Playboy представи новия си брой Dirty Fairy Tales с четене на мръсни приказки в Bedroom Premium Club Sofia

В типичния си непокорен дух, Мъжката Библия направи представянето на последния си брой запомнящо се и провокативно. С излизането си на 1 юни българското издание на Playboy, още от корицата си събуди „неумиращото детско“ у своите фенове. Прочутият професионален ескорт Леа Малеева позира в специална сесия  “Червената шапчица”, където изиграва и четирите главни персонажа от приказката – бабата, вълка, ловеца и самата Червена шапчица.

Dirty Fairy Tales е темата на списанието, в което освен еротичната фотосесия на Леа в ролята на приказни герои са публикувани и разказите на победителите в съвместния  конкурс на списанието и Пощенска кутия за мръсни приказки. За “първия път” като метафора писаха над 100 автора, но само 7 от тях бяха отличени и публикувани в списание Playboy. Именно най-добрите текстове бяха прочетени от артистите на Пощенската кутия на тематично парти по повод новия брой на списанието. Още на входа гостите бяха посрещнати от традиционнитеPlayboy зайчета, които раздаваха подаръциосигурени от Selective Professional.

Голямата изненада обаче беше, че до Мария Силвестър, Димитър Камбуров и Гери Турийска застанаха звездите от конкурсите Playmate Of The Year – Анна-Мария Чернева, Зорница Цветанова и Гергана Стаменова.

И докато гостите в Bedroom Premium Club Sofia вдигаха  градуса с уиски Glenfidich, водка Beluga, просеко Bottega и вино Gisen, провокативните красавици показаха, че сексапилът съвсем не е единствената им силна страна. Дали ги очаква главозамайваща кариера в Пощенската кутия за приказки обаче предстои да разберем. Мнозина от спечелилите автори пожелаха да останат анонимни, защото се оказа, че сред тях има виш полицай и две журналистки, изявяващи се в съвсем различна сфера. Напълно в стила на детския празник, победителите получиха шарени чорапки от Happy Soks, голяма торта от сладкарници Теа, и малко  не детски подаръци от Трансимпорт, Бритиш Американ Тобако, Selective Professional и Cosmetic Plus.

Новият брой  на  Playboy в 160 страници представи и изключителната сесия на италианската телевизионна звезда Роберта Педрели, направена специално за българското издание, непоказвани еротични рисунки на художника Макс Мара – също предоставени нарочно и единствено на българската Мъжка Библия. Броя блести с ревю на колите на Бонд, специално проучване за съдбата на Хан Соло и изключителна студия за еротичните рисунки на прочути бълкарски художници. По страниците му дефилират и някои от знаменитите майтапчийски образи на Фейсбук – Иванка Курвоазие, Джъст Пабло и Димана Йорданова.

 

Специално представяне с изключителни фотографии има и Анна Шехтова, която от модел се превърна в търсен и ивестен фотограф на световната фотосцена.

Следвай новите около Playboy, Bulgaria в официалния им профил във Facebook.

 

Снимки: Иван Ерменков

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: