Playmate 2017-a – сезонът на еко-претендентки

Представиха 12-те претендентки в клуб MEGAMI в София, 13-тата чака виза.

Естествената красота е на почит – повече от половината са без силикон и ще изгреят в сп. Playboy на 19 октомври. Можете да сте част от журито, като гласувате за  фаворитката си онлайн!

 

С 13 претендентки,  13 секундно завистливо мълчание в памет на Хю Хефнър и с много малко силикон, стартира 14-ят редовен конкурс  PLaymate of the Year 2017 в клуб Мегами, в нощта на на 18-и срещу 19-и. Може да се каже, че събитието уважиха всички непоканени на сватбата на Фики Стораро, които -странно – се гордееха с този факт. Новото в тазгодишната надпревара са личните кампании на претендентките в социалните мрежи и интернет-пространство, както и факта, че са 13, а не 12, както обикновено сме свикнали. На сцената на Мегами, всъщност дефилираха само 12, защото 13-та, фаталната – Ева Берберян – уви, висеше пред българското посолство в Ереван в очакване на виза. Посетителите можаха да видят само видео-презентация на арменската принцеса, която по странен начин е решила да отмъсти на властния си и богат баща – известен арменски политик – като се снима гола за българския Плейбой.

 

 

В щурото шоу, с изкусителните тоалети на Christine Fashion и сексапилни прически от хитовия салон за красота Bedroom Beauty, дефилираха поетеса; богата бизнес-дама, решила след развода си да започне нов живот именно с участие в Playmate; известна актриса от риалити сериала “София ден и нощ”; красавица, чието хоби е поправка на състезателни пистови мотори; собственички на бар и лично стрелбище, както и прочутата стрийптийз-принцеса Пандора, за която разказват, че кутията и била отваряна най-вече от жени. Всъщност тя самата го казва в интервюто си за новия брой на сп. Playboy, което вече е на пазара и представя всички претендентки за титлата. Атомна блондинка от Севлиево и изключително непокорната Нора бяха върхът на вечерта, конкуриращи се с изящното присъствие на красавица с името Марешка, натурализирана украинка от Варна (държаща да подчертае, че няма нищо общо с Марешки!).

 

Четиринайстото издание на Playmate of the Year 2017 отново залага на нестандартни, естествени момичета, както и на чувството за хумор на водещия Любен Дилов син и организаторите Христо Сираков и Борис Гълъбов.  Финалът е на 29 ноември, отново в клуб Мегами и минава под надслова: “Питайте вкъщи дали ще те пуснат и питайте в Мегами дали има места“. Индивидуалните кампании на момичетата старитират по традиция във Vbox от 20 октомври. Вече може да гласувате и за своята фаворитка на сайта www.Playboy.bg/Playmate2017 . Интренет-вота е равностоен на вота на журито, но организаторите уверяват че са взеtи всички предпазни мерки оналйн-гласуването да не се опорочи от кибер-войната, както изборите в САЩ. Те също така обещават и невиждани материални награди за победителките в 14-то издание на  Playmate of the Year 2017.

 

Всичко около предстоящия конкурс и неустоимите изкусителки, следете във Facebook страницата на Playmate Of The Year 2017

Fashion constructor

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: