Перфектната визия

Най-новото предаване в ефира на българската модна и лайфстайл телевизия сбъдва мечти по твой бюджет! Всеки момент в живота ти може да бъде бляскав с Code Fashion TV.

Предстои ти най-важната крачка в живота – твоята сватба и имаш нужда от перфектната булчинска рокля? Екипът на „Перфектната визия“ ще се погрижи за теб.

Предстои ти да отведеш жената на живота си до олтара и искаш да изглеждаш безупречно? Ще ти предложим най-доброто от световните представителства и родните брандове, за да блестиш с перфектна визия до любимата си в този ден.

Предстои ти абитуриенстката нощ и искаш всички погледи да бъдат вперени в теб? „Перфектната визия“ ще намери онази рокля, с която ще бъдеш Пепеляшката на бала!

Всеки повод ще се превърне в бляскав и незабравим спомен, благодарение на най-новото предаване на Code Fashion TV.

Можеш да имаш всичко това, а „Перфектната визия“ ще го направи по твоя бюджет!

Свържи се с нас на casting@codefashion.bg, разкажи ни за себе си и твоя специален миг, който ти предстои, дай ни бюджет и „Перфектната визия“ ще превърне и най-смелите ти мечти в реалност.

Антон Узунов

е арт директор на Code Fashion TV, стилист и дизайнер. Занимава се с мода от много години и е превърнал работата си в призвание.

“Перфектната визия” е първото предаване в портфолиото на Антон, с което той ще търси перфектната визия за всяка булка, младоженец, абитуриенти или друг специален повод.

Login

Lost your password?