Първо Playboy Party в Bedroom Premium

Само гостите на първото от поредица Playboy – партита на 16 март в Bedroom успяха да се сдобият с пилотните екземпляри от специалното издание на списание Playboy – reMIXеd

С възраждането на вечния и непокорен дух на Хю Хефнер се е заела продуцентската комания DSG на Любен Дилов-син, Борис Гълъбов и Христо Сираков, които вече организираха три от най-обсъжданите конкурси Playmate Of The Year.

Първото издание за 2018-а е с гост-главен редактор Любен Дилов-син, който е свикал под заешките уши представители на най-тежката авторска артилерия на списанието – Сашо Жеков, Карбовски, Нойзи, Антони Георгиев, Ваня Щерева, както и знаменити дебютанти в мъжката библия като Димитър Калбуров и Мила Михова.

Броят е пълен с изненади, в доста по-арт стил, като по страниците му е изложена и знаменитата сесия „Le Tre Grazie“ ( Трите Грации ) на известния британски фотограф Томас Ходжес. Сесията е реализирана в специално наето палацо в Рим от продуцента Джузепе Лепоре (прочул се с филма си с Франко Неро „Децата на Маам“) и с участието на най-популярния ни дизайнер в чужбина Иван Донев.

Самият Лепоре и част от звездния му екип също бяха сред гостите на партито, което бе с надслов „Няма грозни жени, има малко алкохол“ и поднесе зрелищен спектакъл с участието на най-актуалните плеймейтки от последните сезони на легендарния конкурс.

Организаторите обещаха, че това е само началото на поредица истински Playboy партита през цялата година, на което специални гости ще бъдат и едни от най-красивите българки, изгрели на корици на Мъжката Библия в България. Организаторите се готвят да почетат духа на Хю Хефнер, като за първи път направят истинско пижамено Playboy парти на 20 април, отново в Bedroom Premium Club.

Вижте какво казаха пред камерата на Code Fashion TV самият Любен Дилов-син, Христо Сираков, Антония Петрова, Маги Сидерова, Катрин Вачева, Мегз, Димитър Калбуров, Ива Нягулова, Златка Райкова, Донка Боева, както и ексклузивни кадри от горещата сцена на Bedroom Premium и секси шоуто на плеймейтките.

 

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: