OneLoveTour 2019: Дуети между звездите на България и Македония

На 03.06.2019г., в зала „Витоша“ на Х-л „Маринела“, се проведе пресконференция по повод  One Love Tour 2019г.

На конферентната маса бяха продуцентите от „Междинна станция“- Андрей Арнаудов и Иван Христов, македонските им партньори от „Иновативагруп“ – Саня Николич-Маринкович и Марко Маринкович -Слаткаристика, както и част от изпълнителите в One Love Tour 2019 – Владимир Ампов – Графа, Next Time, Михаела Филева, Орлин Горанов, Димитър Господинов – участник от Фермата и Ирена Тодорова – изпълнителен директор на регионален център София – ЮНЕСКО. Присъстваха журналисти от водещи медии в България и Македония. Пресконференцията стартира с официалния промо клип, в който гостите видяха кадри от фестивала през 2018г. и какво предстои през тази година. Андрей Арнаудов сподели, че за трета поредна година, с общи усилия, продължават да реализиратOne Love Tour , който се наложи като много успешен проект, приет с огромен интерес и в двете държави.

През 2019г. фестивалът отново ще е напълно безплатен и със свободен вход. Дванадесет часова богата програма, включваща различни стилове музика с най- популярните изпълнители от двете държави, фолклор, детски театър и целодневни активности . Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала, в градовете в България и Македония, отново ще бъде изградена „Алея на занаятите“. И тази година посетителите ще имат възможност, да се запознаят от близо с магията на древното, пъстро и живо наследство. „Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център София – ЮНЕСКО.

За втора поредна година най-голямата атракция, по време на One Love Tour 2019, ще е импровизираната „Арена на дуелите“ от Фермата. Ще се даде възможност, на хора извън телевизионния формат, да премерят сили с част от участниците от Фермата, с публични личности и помежду си. Продуцентите на турнето благодариха на БТВ, че отново подкрепят  идеята ими заедно ще я реализират. Генерален спонсор на One Love Tour е „Минстрой Холдинг“, официален застраховател на фестивала е „Евроинс“, а фирмите подкрепили проекта са : „АДИС“ ЕООД, „Загорка“ АД, “URBO”„Юлен“ АД, Фондация „Българска памет“,Хотел „Маринела“.  Гостуванията на One Love Tour в градовете, се реализират със съдействието на: Министерство на външните работина Република България, Община Банско, Община Бургас, Община Варна, Община Стара Загора, Община Скопие, Община Струмица, Община Крива Паланка.

Фестивалът One Love Tour стартира на 20 юли в гр.Банско, 15 август – гр.Струмица, 25 август – гр. Крива Паланка, 07 септември – гр.Бургас, 14 септември – гр.Варна, 21 септември – гр.Скопие и завършва на 05 октомври за празника на града в Стара Загора.

Във вечерните концерти ще вземат участие: Владимир Ампов – Графа, Слаткаристика,  Next Time, Михаела Филева и Орлин Горанов. Във всеки град  ще има гостуващи изпълнители, а  водещ на фестивала  ще е Ники Станоев.

През 2019г., продуцентите на One Love Tour ще реализиратоще една идея, вдъхновена от желанието за взаимност и общи проекти  на изпълнителите, част от фестивала. Обединявайки феновете и звездите на двете държави, те популяризират културата и творчеството в двете посоки, като отварят вратите на изпълнителите и за двата пазара. За да подсилят влиянието и ефекта от вечерните концерти, тази година, те инициират създаването на дуети между участниците. Очаквайте запомнящи се и оставащи в историята хитове. Целта им е One Love Tour да бъде традиция и символ на любовта, културата и изкуството на двете държави, обединени на едно място- заедно! Преди броени дни се състоя записът на съвместното парче на Графа и NextTime. Хитът на Слаткаристика и Скандау– “Dinero” вече завладя класациите и в двете държави.Предстоят дуетните премиерите на: Графа и Слаткаристика, Михаела Филева и Next Time.

Очакваме Ви на фестивала One Love Tour 2019!

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: