Обявиха акцентите на SFW AW 2018

Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова ще са водещи на събитието, а Ивайла Бакалова разкрива, какво я е подтикнало да участва отново като лице на SFW

На 12.09, в зала „Киото“ на х-л Маринела се състоя официалната пресконференция на Sofia Fashion Week AW 2018. Организаторите Мария Бонева – собственик на Code Fashion TV и Бойко Манев – представител на х-л Маринела, разкриха акцентите на есенно-зимното издание на Седмицата на модата в София. Ексклузивно за събитието, организаторите ще работят с МА Visages, както се разбра от изявлението на Евгения Калканджиева.

Актуални дизайнери от Македония, Черна гора и Индонезия ще се качат на модния подиум, а вечерта на българската висша мода обещава впечатляващи ревюта. А гостите на събитието ще имат възможността да закупят от чуждестранните модни линии в специален шоурум в зала „София“ на 20.09. Зорница Димитрова – оперативен директор на Desizo Monni и Атанас Парушев от Paruchev Fashion House бяха представителите на мъжката модна гилдия на пресконференцията. Парушев остави за изненада своите нови модели, а от Desizo Monni презентираха два от тоалетите си в спортна и елегантна линия.

Ивайла Бакалова изрази благодарностите си към организаторите и специално г-жа Мария Бонева и г-жа Маринела Арабаджиева, които за втори път се доверяват на професионализма на топ модела за лице на Седмицата на модата.

От българските брандове, свои нови модели показаха Антония Стоянова от IMANE, която ще открие първата вечер на Sofia Fashion Week и Поля Кинова – главен дизайнер на Paloma Fashion, която ще представи новата си колекция на последната гала вечер на събитието.

Ангелина Ангелова ПР мениджър на „Виктория Груп“ и директор на Сдружение „Маринела“ обяви, че под егидата на сдружението ще се проведе втората вечер на Sofia Fashion Week. Тя е посветена на млади дебютиращи дизайнери и студенти. От масата за пресконференция се представи и Ани Йотова, току-що завършила успешно НХА, която за първи път ще се качи на голяма модна сцена като SFW.

Ива Екимова разкри повече и за първото по рода си прет-а-порте на прически, което ще направи Christian of Roma през последната вечер на Sofia Fashion Week, с някои от най-големите имена сред световните коафьори на бранда. В шоуто ще се включи и Code Beauty с атрактивно шоу, за което предстои да научим повече. Друга новост е и шоуто на Magama, което също ще се състои по време на прет-а-порте на прическите. В ролята на майка, Ива Екимова обяви и че дъщеря й Дара ще се появи на сцената с музикално изпълнение.

Мария Арсенова – директор на Музикалния театър, обяви, че в това издание си партнира със Sofia Fashion Week за едно невиждано досега изпълнение, като обеща впечатляващо шоу на сцената.

Sofia Fashion Week AW 2018 ще се проведе от 17 до 21 септември в зала EFE на х-л Маринела в 5 тематични вечери, които ще завършат с традиционни афтър партита на територията на хотела:

17.09 Представяне на български марки и дизайнери и афтър парти в Street Lounge – Hotel Marinela с Flair & Dj Mascota

18.09 – Представяне на дебютиращи дизайнери и студенти със специалното участие на Дара Екимова и афтър парти в Street Lounge – Hotel Marinela с Playboy

19.09 – Представяне на булченски и Haute Couture колекции на български марки и дизайнери със специалното участие на Валентина и афтър парти в Restaurant Bulgar – Ethno Party с Esil Duran

20.09 – Представяне на световни марки и гост дизайнери от чужбина със специалното участие на Музикален театър и афтър парти в Lobby bar & Garden Sakura – Cocktails Party

21.09 – Гала вечер закриване на SFW AW 2018 с представяне на ексклузивни ревюта и прет-а-порте на прически със специалното участие на Балет и Акробатично шоу Megami с афтър парти в Club Megami – Gala Fashion Night

Можете да видите цялата пресконференция във видеото на Code Fashion TV и репортажа на Златина Иванова.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: