„Мисис Дама на годината“ 2020

За дванадесети    пореден път  в балната  зала „Монтесито“ бяха раздадени  годишните награди за бизнес постижения  „Мисис Дама на годината“ 2020. Организатор и    продуцент  на  наградите са  агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на  Меги Савова.

Това не е поредният конкурс за красота, не е състезание. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някой“. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден. Затова идеята е  те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое  име в обществото.

Над 100 дами бяха кандидатките за разпределение в 32 категории, но от тях журито реши да награди само 9.

Пак по  традиция гостите на вечерта  бяха посрещани   с чаша шампанско  Cardinal предоставено ни лично от Таня Катик съсобственик на компанията производител .

Наградените   получиха  подаръци от Галерато в лицето на Славка Занева, Bridal Fashion  в лицето на Анелия Петкова и Dony cosmetics в лицето на Дони Чачова. За доброто настроение на гостите се погрижи младия талант Валерия Войкова, а специален поздрав към гостите отправи Поли Паскова.

Средствата събрани от благотворителния търг бяха предоставени на  неправителствена организация в обществена полза, която подкрепя и подпомага българските деца за достоен и пълноценен живот, предоставяйки им възможности за развитие и усъвършенстване  в лицето на Богдана Желявска.

Водеща на събитието беше ТВ водещата Нели Пандилова.

 

Информация за наградените дами на годината:

  1. Категория – Иновации – защита на интелектуалната собственост – Ана Атанасова Ташева – Завършила e СУ „Св. Климент Охридски“, профил Биология и Химия, последните десет години е член на борда на директорите на дружество листвано на Българска Фондова Борса. Любовта й към природата, качествената храна и здравословния начин на живот, я правят инвеститор в маслинова гора в Халкидики, Гърция, за да произвежда първокачествен зехтин и маслини. За нас е чест, след извършен контрол върху методите на производство, които прилага и качеството на крайните продукти, които предлага, да бъдe част от екипа на международна организация Мориес. Наградата връчи Биляна Тодорова.
  2. Категория – Кауза – Мария Янева е юрист по професия. Председател е и на фондация „Искам бебе“, известна с каузата си „За повече деца на България“. Фондацията е организация с нестопанска цел, регистрирана в обществена полза, която има основна задача да дискутира и поставя на общественото внимание проблемите за репродуктивното здраве на семействата в България. „ИСКАМ БЕБЕ” организира регулярни информационни кампании в цялата страна, като привлича на своя страна местната власт, местния отговорен бизнес, медии, общественици. Към днешна дата фондацията е подпомогнала организирането на над 45 Общински програми за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми. Наградата връчи Славка Занева.
  3. Категория – Право и закон – Весела Крачунова е завършила специалност Право през 2000 година, като е продължила да специализира Право на ЕС, Международно право и Морско право. Официален юридически консултант в България и на международни адвокатски фирми, като работи с колеги от Англия, Италия, Сърбия, Македония, Албания и Гърция. Наградата връчи Богдана Желявска.
  4. Категория – Електронна търговска марка – Марина Цветанова е на 27 години от София, майка на дъщеря на 7 години, модел, Мисис България 2019 и от скоро дизайнер. Сайтът й за италиански дрехи www.rinaldi.bg е един от най-динамично развиващите си онлайн марки към момента. Наградата връчи Анелия Петкова.
  5. Категория – Здраве и красота – Лора Валери е представител на японската компания Енаджик създатели на Кangen вода –преструктурирана, алкална, антиоксидантна, която забавя процеса на стареене и е в основата на доброто здраве. Наградата връчи Ваня Гергова.
  6. Категория –Най-бързо развиваща се компания – Камелия Терзийска е доктор по „Икономика и управление“, регистриран одитор и дипломиран експерт-счетоводител, лектор по Международните счетоводни стандарти, с дългогодишен опит в сферата на счетоводството, развитието на устойчиви бизнес модели и одиторската дейност. Брейн Сторм Консулт (www.brainstorm.bg) е една от водещите български компании в областта на счетоводните услуги, бизнес консултациите и разработването на софтуерни решения, която е единствен представител на Tag Alliances за България. Наградата връчи Евелина Макрис.
  7. Категория – Медии и журналистика – Елизабет Методиева работи в сферата на журналистиката от едва 14-годишна, като първите й стъпки са в кабелна телевизия “Кракра” гр. Перник. Едва на 19 години става една от емблематичните водещи на хитовото тогава радио “Романтика”, където работи 3 години. След това пътят и продължава във вестник “Монитор”, а година по-късно започва работа във вестник “Телеграф”, където е и до днес. През 2017-та става репортер в предаването “Папараци”, продуцирано от “Междинна станция”, където ще радва зрителите и през този телевизионен сезон. Над 5000 интервюта с най-известните имена в родния шоубизнес и десетки статии стоят в биографията на красивата журналистка, която през 2016-та грабна титлата “Лейди България”. През същата година Елизабет става “Miss top of the world” в Индия. Наградата връчи Маги Гигова.
  8. Категория – Международен партньор – Уляна Оксенюк – председател на Украинската организация „Мисис дама на Годината“ и депутат. Наградата връчи Даринка Кръстева.
  9. Категория – Благотворителност – Ива Гургулиева – носителка на титлите Мисис България 2016г. Европа, Мисис Европа II 2017г., Мисис Европа Благотворителност. Работи в ТД на НАП Пловдив, офис Стара Загора като главен инспектор по приходите. Като носителка на титлата Мисис България 2016г. пет години е лице и гарант на благотворителна кампания, която се провежда за набиране на средства за болни деца по време на фестивала „Хляб и вино“. Именно оттам започва и битката за спасяване на живота на малкия Байрям, който е в крайно тежко здравословно състояние и се нуждае от спешна бъбречна трансплантация. Семейството на детето води осем години борба с институциите и Фонда за лечение на деца в чужбина. Благодарение на положените усилия и кампанията, която провежда Ива Гургулиева с медийната подкрепа и тази на близки, колеги и приятели, чудото за детето се случва. Бъбречната трансплантация на Байрям преминава успешно в чужбина. Наградата бе връчена от всички носителки на титлата Мисис България.
  10. Категория – Мистър на годината – д-р Емил Бърдаров – От 1994 г работи в Кожна клиника ,УМБАЛ”Александровска. От 2008 е управител на „Спектро Груп“ ООД. От 2012 работи в Център за естетична и лазерна медицина „Спектро Естетикс”. Доктор Бърдаров е сертифициран тренер на Alma Laser и Teoxane Academy. Наградата връчи Костадин Петков.

Фотограф – „Качество,дизайн и точност”

Ivo Ivo

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: