Мисис Дама на Годината 2018

Конкурсът, който отличава успешни жени в бизнеса и социалната сфера, се проведе за 10-а юбилейна година, съобщават от economic.bg

За десети  пореден път бяха раздадени годишните награди  „Мисис Дама на годината“  2018. Собственик  и продуцент  на  наградите  и организатор на церемонията  са  агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на  Меги Савова. Тържеството се проведе на 23 март в балната зала на „Монтесито“.

„Това не е конкурс за красота, не е състезание. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някого“. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден. Затова идеята е  те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое  име в обществото“, каза г-жа Савова.

Над 120 дами бяха кандидатките за разпределение в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 9.

По традиция гостите на вечерта  бяха посрещани с чаша шампанско, a вечерята бе 5-степенно меню и най-добрите вина,отличени  на международни конкурси ,предоставени от г-жа Снежана Спасова – организатор на събитието „Сомелиер на годината”  и победителят за 2017 Живко Енчев . Той представи специалната селекция вина на LIBERAESTATE, SALTY HILLS, LOGODAJ.

Тортата изненада за юбилея бе дело на сладкарници Неделя  в лицето на Радослава  Минчева, а специален поздрав към наградените и гостите на събитието отправиха красавиците от Хипнотик.

Наградените  получиха  подаръци от PREMIUM HEALTH PRODUCTS Ltd Bulgaria, перли Велмар, Метър шоколад, Старнейлс, Kadiffe, Taff, изворна вода Бачково, Qwell, Locherber Milano.

На благотворителния търг бяха продадени картини на Иван Янаджиев, Цветелина Чорбанова, Маги Гигова, ръчно изработени бонбони от Анна Стефанова, вино с етикет на конкурса, предоставено от Вики Божилова, торта от списание „Икономика“ и икона от Ради Орцева. Подаръците за томболата бяха донесени от предишните носителки на този приз.

Водеща на събитието беше тв водещата Нели Пандилова.

Ето и кои бяха отличените с титлата Мисис Дама на годината 2018:

Категория „Информационни технологии”–  Анелия Костадинова

Тя е управител и собственик на „Компютър 2000”. Фирмата предлага софтуер за защита на личните данни.  Отскоро е вносител на най-добрите масажни столове в света. Компютър 2000 предлага и монтира едни от най-добрите камери за видеонаблюдение, както и решение за информационна сигурност. Наградата връчи Евелина Макрис.

Категория “Здраве и диагностика“ – Кремена Месечкова 

Кремена Месечкова е един от учредителите на генетична медико-диагностична лаборатория Геника, част от Геномен център България АД. Генетична лаборатория Геника е център за диагностика, профилактика и контрол на лечението на над 120 редки генетични болести и генетични предразположения в България. Тя поддържа ДНК банка и генетичен регистър. Наградата връчи Сарнела Гешева.

Категория „Успешен бизнес “ – Яна Средкова

Яна Средкова е мениджър на развлекателния център Play Park от близо 4 години. Ръководи екип от над 40 човека. Play Park е и единственият детски център, който си партнира с UNICEF. Наградата връчи Севдалина Дякова.

Категория „Красота и здраве“ – Дима Атанасова

Рекламно лице и маркетинг мениджър на Продерма ООД. ПроДерма ООД е създадена в Обединените Арабски Емирства през 2002 г. с център за обучение в Дубай. Цялостната грижа за кожата е това, на което компанията се е посветила, представяйки само едни от най-добрите, световно известни лаборатории, като: IBSA, RevitaCare, Rejuvi, Dermaceutic, Sinclair Pharma и Renaissance. Наградата връчи Невена Мирчева, главен редактор на сп. „Икономика“.

Категория „Здраве- успешен мениджмънт“ – Мерилин Хасанова

Мерилин Хасанова е представител на болница Гювен Анкара за България. Болница Гювен е многопрофилна болница, създадена през 1973 г. в Анкара, и е първата и единствена частна болница в Турция, която работи  вече 45 години без прекъсване. Болницата ни  е разположена на 40 000 кв.м. площ,  с 254 легла, 12 операционни и отлично обучени лекари, медицински сестри и помощен персонал. Наградата връчи д-р Веси Бельова.

Категория „Чуждестранен партньор“ – Елена Крумхолц

Д-р Елена Крумхолц е лекар дерматолог, член на дамски бизнес клуб в Швейцария. Има офиси в Цюрих, Франкфурт, Москва, Монако, Ница и Дубай. Наградата връчи Дони Чачова.

Категория „Социален проект“- предаването „Бригада нов дом“ по BTV с водеща Мария Силвестър

Това предаване е един от най-добрите социални проекти, реализирани в национален ефир. Наградата връчи Иван Рупчин.

Категория „Лоялен партньор“ – Боби Чолакова от BIG1.bg.

Наградата връчи Пепа Попова-Канева.

Категория Благотворителност  – Гергана Ташкова

 
Гергана Ташкова е управляващ съдружник и производствен директор на „Марс Амор“. Българската компания е най-големият производител на бронежилетки на Балканите. Наградата връчи Милена Шаркова.
 
Мистър на годината – Атанасиос Сотириадис
Атанасиос Сотириадис е магистър фармацевт, основател на ‘PREMIUM HEALTH PRODUCTS Ltd Bulgaria . Фирмата предлага лайфстайл медицинска козметика и хранителни добавки, натурални с хипоалергични съставки, изработени и произведени от подбрани гръцки производители. Наградата връчи Елица Стойчева.
Средствата, събрани от благотворителния търг и на конкурса, бяха предоставени на Борис Христов и каузата „ Да помогнем на Боби да проходи“.
Снимка: Емил Колев, Хайлайф

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: