Мис Шумен 2019 е Сара Младенова

16-годишната ученичка в СУ „Йоан Екзарх Български“ Сара Младенова спечели титлата „Мис Шумен“ 2019 г. Сара Младенова, която е шампионка на България по фехтовка, получи гласовете на 11 членното жури и тези на публиката, която можеше да гласува във Фейсбук. Тя спечели и лентата за лице на Code Fashion TV

Шоуто за избор на най-красивата шуменка се състоя в Барбароса бийч клуб, а до финала стигнаха 11 участнички на възраст от 16 до 22 години. Надпреварата премина в три тура, като красавиците дефилираха с официални тоалети и по бански.
Със спечелването на титлата „Мис Шумен“ Сара Младенова получи възможността да участва в конкурса „Мис България“, който ще се проведе в края на следващия месец в София.
Втора подгласничка на „Мис Шумен“ и трето място в конкурса зае Пламена Георгиева. Първа подгласничка на „Мис Шумен“ и второ място стана Виктория Колева
Спектакълът за избор на „Мис Шумен“ 2019 бе организиран от SA productions с президент, хореограф Сабин Асенов, звук и светлини – PROXY studio, главен фотограф на конкурса  – Надя Кънева.
За доброто настроение на публиката и участничките се погрижиха „Луди млади“, мажоретките на Шумен и Ралица Соколинска.
Сара Младенова грабна и много специални награди, Лице на Хотел Арима, Лице на бакарди клуб Шумен,
Лице на сватбена и парти агенция Пертито, а лице на Фотограф Надя Кънева стана първата подгасничка Виктория Колева.
Лице на Ис ауто  – Елена Василева
Лице на Барбароса – Пламена Георгиева.

Фотограф: Надя Кънева

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: