Мис България 2017: Червен килим. Видео

Тамара Георгиева от София е  Мис България 2017!

Русокосата софиянка спечели 28-мото издание на най-престижния конкурс за красота в България на бляскава церемония в Rainbow Plaza в конкуренция с 20 участнички от цялата страна. Тамара се занимава с моден дизайн. Вице Мис България е Йовита Георгиева от Бургас, която се занимава със спортни танци, а трето място зае студентктата  по  Българска филология Габриела Топалова от Пловдив.

Подгласничките ще представят България на международните конкурси Miss Globe и Miss Bikini International, а  победителката – на световния финал  Miss Planet.


За трета поредна година конкурсът се организира от Агенция Intersound, която държи правата за Мис България, председател на журито беше лично Ирина Папазова. Водещи на церемонията бяха Боряна Баташова и Атанас Михайлов. Носителки на титлата Мис България – Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Марина Войкова, Антония Петрова и Габриела Кирова се включваха на живо с коментари за представянето на момичетата.
Иновативен спектакъл със силна социална насоченост, подчинен на каузата „Reality of ilusions“ на режисьора Мартин Желев и хореографката Кремена Шопова постави по различен начин темата за реалностите и илюзиите в комуникациите на младите хора в социалните мрежи.


В програмата се включиха танцьорите Василена Шопова и Виктор Алеков, звездите от риалити формата ,,Гласът на България“  Тодор Гаджалов и Тихомир Митов, изгряващата певица и носителка на поредица титли от конкурси за красота Биляна Лазарова и нашумелия гръцки певец Янис Релис.
Конкурсът протече в четири тура: атрактивен flashmob  с препратки към социалната кауза с тоалети на Бутик Reserve, тур по бански костюми, специално създадени за конкурса от „Делфина“, тур с колекция официални тоалети на Стоян Радичев, отново специално създадени за конкурса , полуфинал и финал.
Подгласничките и победителката получиха маркови часовници Bering и Ferre от фирма Reaction, Подаръци  от Guerlan, бижута Алтънбаш и много други.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: