Маутай наздравица за новия албум на Рут Колева

В препълнената зала България талантливата певица представи песните от предстоящия си албум

 

 

Гости, приятели и почитатели дълго аплодираха изпълненията на Рут Колева. В концерта тя бе включила освен песните от новия й албум и своите най-големи хитове. Емоционалният подарък, който Рут направи на феновете си бе допълнен от дегустация на екзотични коктейли, приготвени с най-мистериозната напитка в света Маутай.

Минути след концерта гостите се насладиха на ново, не по-малко интересно представление. Екипът на Маутай България и Nomad Barman предложиха на присъстващите коктейли, направени с легендарния Imperial Shaker на Номад Барман – едно ретро произведение на изкуството, съчетало мистиката на Викторианската епоха от преди повече от 200 години и най-актуалното и модерното от съвременната миксология.

Всички събития от календара на Маутай България са посветени на съпричанстотта към китайския народ в битката с коронавируса. В началото на февруари българското представителство на компанията J&M България отбеляза настъпването на китайската нова година с благотворителна акция в помощ на пострадалите. Г-н Влад Гицойка, обяви и набирателна сметка, средствата от която ще бъдат изразходвани за закупуване на маски и други медицински материали, необходими за осъществяването на превенция срещу заразата.

За повече информация: https://moutai.bg/

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: