Lions Club Sofia: Благотворителен търг

Как дамите от Lions Club Sofia Vitosha убедиха самия Валентин Михов да пропусне откриването на Световното по футбол?

Дамите от Lions Club завършиха работния сезон с поредното благотворително парти. То се проведе снощи в ресторант Лаура. Средствата събрани от търга отново ще отидат за тяхната огромна цел. Активистките от клуба са решили да създадат дневен център за деца със затруднения от 0 до 18 години. По този начин децата и техните родители ще могат даза живеят един пълноценен живот и да бъдат максимално полезни, както за себе си, така и за обществото. Подобно място , в което децата да получат необходимата грижа, а родителите им да бъдат спокойни и да могат да работят спокойни все още не съществува в пълната си цялост.

В събитието по традиция се включиха дамите от клуба, сред които Славка Занева, Мирела Ненчова, Марина Павлова, Анелия Петкова. Водещ на благотворителния търг беше Ники Кънчев. Един от най- интересните артикули бе гимнастическа топка, подписана лично от всички девойки от националния ни отбор по художествена гимнастика и дарена лично от Симона Пейчева. Един от специалните гости бе и Валентин Михов, който с радост разказва, че пред футбола винаги би избрал да помогне на дамите и с удоволствие ще прекара вечерта на събитието вместо да я посвети на ввчната му любов футбола. Сред гостите бяха също Гери Дончева, Меги Савова и редица други светски дами.

За музиката се погрижиха любимецът на всички момичета Орлин Павлов, както и група Deep Zone.

Събитието бе изцяло позитивно като организаторите бяха подбрали и разкошен цветен дрескод, който всички гости уважително не бяха пренебрегнали. На какво нивое благотворителният проект, как може да се включите и вие, както и топ прогнози за световното само в репортажа на Code Fashion TV.

 

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: