Легендарната японска градина на Sakura bar & Garden официално посрещна лятото със звездно парти

Под звуците на изтънчен джаз над 150 отбрани гости се забавляваха до полунощ в приказния Sakura bar & Garden в хотел Marinela Sofia

Домакините посрещнаха звездните гости и делегации на посолствата на Куба и Индонезия с екзотичен кетеринг и богат избор от летни коктейли и селектирани питиета от BetterHalf Garage Wines и Gin Bulldog и Rum Brugal.

Дипломатическото присъствие на събитието бяха представители на посолството на Япония в България, посланикът на Индонезия в България Астари Расжид и посланикът на Куба в България Каридат Ямира Куето Милиан, заедно със своите делегати от #PrensaLatina на 6-ия Световен конгрес на прес-агенциите, проведен в София. 

Телевизионната водеща Мариана Векилска, журналистите Маги Гигова, Пепа Попова-Кънева, Ася Георгиева, Борис Ангелов, една от най-красивите представителки на Мис България Габриела Василева, бизнесдамата Мария Бонева, бодибилдинг шампионът Слави Горанчовски, адвокат Биляна Тончева, популярният хирург и носител на отличието “Trendsetter of the year” Панче Димитриев както и актрисите Стефания Колева и Лилия Марвиля се насладиха на живата музика и впечатляващите вокали на Вирджиния и Мели – две от най-обичаните и ярки участнички в хитовия телевизионен формат X-factor.

За бляскавата визия на изпълнителките се бе погрижила модна къща Princess Fashion by Sonia & Silvana. 

Със стратегическата си локация в сърцето на София, “японската градина” е единствена и неповторима на целия Балкански полуостров. Тя е създадена по модела на 400 годишната японска градина на Hotel New Otani в Токио. На 24 май 1979г., преди точно 40 години, е прерязана лентата бележеща откриването на „Витоша-Ню Отани“ – хотелът, символ на топлите българо-японски връзки, емблема на услуги от най-висок клас и доказателство как под един покрив могат да спят Хелмут Кол и Али Агджа, император Акихито и Карлос Чакала, Енио Мориконе, Орнела Мути и десетки холивудски знаменитости и световни дипломати.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: