Lady Universe 2019 е Юлия Павликова

На бляскава церемония Megami Club хотел Маринела бе избрана новата носителка на титлата Lady Universe

Сообственикът на марката Lady Universe Цвети Разложка лично обяви и короняса Юлия Павликова – представителката на Русия.

Това е четвърто поредно издание на престижния международен конкурс, който се провежда ежегодно в България. Водеща на събитието бе прекрасната Елизабет Методиева, която блестеше от сцената във впечатляваща рокля на Стоян Радичев. Цвети Разложка бе заложила на любимия си дизайнер Христо Чучев, а официален дизайнер на конкурса тази година бе Поля Кинова и Paloma Fashion. За косите на моделите се погрижиха професионалистите от Code Beauty Hotel Marinela, а за грима екипът на Светлана Арсова.

Претендентките за титлата бяха оценявани от звездно жури и се бориха за титлите в няколко тура. Националните костюми, както всяка година впечатлиха публиката с разнообразие и екзотика. За спортно-елегантната част и тура по бански се бяха погрижили от Cliche. За финалния момент с коронацията дамите от цял свят блестяха в Paloma Fashion.

Голяма част от момичетата си тръгнаха със специални награди и станаха лица на спонсорите на събитието. Те получиха подаръци от Refan, Goto Jewellery&Diamonds, които бяха изработили и короните, Desire Mark и много други.

Лице на българската модна телевизия Code Fashion TV стана Lady India.

Всички снимки от Хайлайф вижте тук.

За доброто настроение на публиката се погрижиха Цвети Радойчева и Йоргос Ясемис.

 

Фотограф: Иван Йорданов

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: