Култури от цял свят завладяха гостите на Вечерта на Нациите в р-т Bulgar

Вторият тур от конкурса Lady Universe 2018 бе посветен на традиционните носии на претендентките от цял свят

В атрактивната атмосфера на р-т Bulgar Hotel Marinela 23-те красавици, участнички в конкурса Lady Universe 2018, дефилираха в народни носии, традиционни за страните си. Изключително пъстро и екзотично шоу, под звуците на етно ритми, зарадва гостите. A домакините от р-т Bulgar Hotel Marinela се бяха погрижили за изкусителни кулинарни шедьоври, шампанско и уютна атмосфера.

Традиционно японско кимоно, бляскави пера от Ямайка, изключителни шевици от Балканите, екстравагантен костюм от САЩ, богато украсена с ръчни елемнти бе носията на представителката на Кореа бяха само част от атрактивните костюми на претендентките за короната.

В духа на партито, лицензиантът на конкурса Цвети Разложка и организаторите бяха поканили ансабъл ЧИНАРИ, които откриха вечерта с традиционно българска програма. Водеща на Вечерта на Нациите бе репортерът на Папараци Елизабет Методиева, а гост изпълнителят, който се погрижи партито да не спира бе Владислав Славов.

Сред гостите, които присъстваха на втория тур от конкурса Lady Universe 2018 бяха ню йоркстият модел и моен блогър Мила Бог, която ще бъде и в журито на конкърса, бизнес дамата и меценат Гергана Ташкова, тв водещата и модел Гери Дончева, Меги Савова, организаторът на „Мис Силикон“ и телевизионен водещ Мариана Маринова, певицата и стилист Ива Атанасова – Ivy, Мария Бонева – собственик на Code Fashion TV, националните директори на страните участници в конкурса и др.

Вечерта завърши с традиционно българско хоро, в което всички момичета се включиха.

Утре, на 19.10, в клуб MEGAMI ще се проведе финалът на конкурса. Всички гости ще имат удоволствието да научат коя е новата Lady Universe, както и ще разберат кои са специалните награди за останалите участнички.

Всички снимки вижте тук.

За повече информация следете: https://ladyuniverse.net/

 

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: