Коледни Диаманти 2021

От 10-ти до 12-ти декември, на Oборище 10 в София, се проведе ексклузивно диамантено събитие – „Коледни Диаманти“

Албена Джоунс от Албена Интернашънъл беше организатор на бляскавото изложение, на което бе представена диамантена колекция от 250 диамантени бижута на OLCAYY.

През трите дни гостите имаха възможност да се запознаят с колекцията отблизо, да пробват и закупят селектираните от тях бижута.

Домакин и основен партньор на събитието бе Unique Estates, които запознаха аудиторията с новите си проекти от луксозни имоти. Българската модна телевизия Code Fashion TV бе медиен партньор на събитието.

Целта на събитието е българската публика да се запознае с красивите бижутерски творения на Олджай Кескин от Турция. Олджай е третото поколение бижутер, която продължава семейния бизнес – създаването на уникални и поръчкови диамантени бижута, които се продават в техните магазини в Турция. Самата Олджай сподели. че е подбрала най-красивото от бутика си в Истанбул и го е донесла за дамите в София, които според нея имат много изтънчен вкус и са ценители на скъпоценните бижута.

Кулминацията на „Коледни Диаманти“ бе коктейлът в последния ден – диамантено парти за всички клиенти закупили диаманти и ВИП гости,  сред които Н.Пр.д-р Ахмед ал Мадбух, доайен на дипломатическия корпус у нас, извънреден и пълномощен посланик на Държавата Палестина и неговата съпруга.

Вечерта започна с кратки презентации от партньорите на събитието UNIQUE ESTATES, дигиталната арт галерия на Ангелина Лякова – ArtWizard, Милко Тотевски представи иновативната клиника за интравенозни инфузии REVIV София и не на последно място като комплимент към Диамантената колекция имаше и присъствие на модата.

Дизайнерката София Борисова беше представена с къса коктейлна червена рокля с кристали Сваровски от новата и колекция облечена от самата Олджай.

Дизайнерът ANTONY LANGOUNTIN зашемети гостите с модно ревю на колекция подходяща за елегантните събития през коледния сезони.

Всички партньорски фирми допринесоха с шеметни награди, като накит с диамантена Коледна звезда OLCAYY, ваучер за клиника REVIV, ваучер от ArtWizard, дизайнерски тоалет на ANTONY LANGOUNTIN от новата му колекция и ваучер за тоалет от Романтика Фешън.

Албена Джоунс остана вярна на твоя принцип,  че всяко събитие, което организира трябва да има благотворителен елемент. Средствата от томболата ще бъдат дарени на проект Северозапад подпомагащ възрастните хора в отдалечени райони, чрез храна и грижи.

Коледните диаманти донесоха радост на много дами, надяваме се, че и каузата ще донесе радост в сърцата на възрастните хора в нужда.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: