Карлово избра „Царица на розата“ 2018

18-годишната карловка Ива Тонкова е новата Царица на Розата, съобщават от karlovopress.com. Можете да видите и ексклузивни кадри от конкурса, предоставени от организаторите специално за Code Fashion TV

Карлово 2018 година. Тя бе избрана на традиционния конкурс-спектакъл, който се проведе в зрителната зала на НЧ “Васил Левски – 1861 г”. В конкурса взеха участие 12 млади и красиви девойки, които представиха своя чар и обаяние пред всички присъстващи в залата. Председател на журито за втора поредна година бе “Мис България 1995 та” – Жени Калканджиева. Ива е възпитаничка на СУ „Васил Левски“. Според нея: „Царица на розата не е просто титла, зад която стои поредното красиво лице – напротив, носителката на тази титла е представител на целия град Карлово и трябва да носи в себе си както физически принадлежности, така и интелект, маниери, добрина, учтивост, възпитание и още много други качества…“ Младото момиче ще бъде главното действащо лице в предстоящия Празник на Розата и следващите 12 месеца ще бъде красивият символ на Карловската розова долина. Заместник кметът на община Карлово Антон Минев връчи на победителката истинска роза със златно покритие и поздрави всички участнички в конкурса.

За първа подгласничка на Царицата бе избрана Виктория Трифонова, а втора подгласничка стана Лиляна Карабобева. Наградата на Асоциация на цариците на розата бе присъдена отново на Ива Тонкова. Всички 12 участнички в конкурса получиха грамоти, сертификати за участие и награди от община Карлово.

За доброто настроение на публиката се погрижиха певицата Деси Добрева и танцьорите от ансамбъл „Българе“, а водещи на конкурса бяха Александър Кадиев и Десислава Стоянова.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: