Избраха Мисис България 2020

Ето кои са носителките на титлата „Мисис България 2020“

На 30 октомври, петък, в бална зала Монтесито, се проведе 22- то издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2020 при съобразени мерки за сигурност. Повече от 500 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 20 финалистки, които се бориха за титлите „Мисис България Universe”, „Мисис Бългaрия Europe”, „Мисис България World”, „Мисис България International” Бяха избрани и тяхни подгластнички. За първа година в продължение на 20 дни всички можеха да гласуват, за да изберат тяхната победителка онлайн. Запазва се тенденцията интерес към конкурса да проявяват омъжени дами с висше образование и престижни професии. Сред кандидатките за тазгодишните титли бяха лекари, адвокати, бизнес дами, много професионални спортистки, фитнес и йога инструкторки, както и бивш заместник министър.

В първи тур участничките излязоха с национални костюми предсотавени от Гайтан ЕООД , с във втори с техни близки и приятели. В трети тур дефилираха в прекрасните тоалети на КИАРА фешън на дизайнерката Гергана Апостолова. За втори път участничките и гостите имаха възможност да опитат KANGEN – единствената вода в света, която е създадена от японски професор преди 45 години като сертифициран медицински уред използван в болници и противоракови клиники. Антиоксиантна, алкална, преструктурирана вода . Специален поздрав към гостите отправи Валентин Велчев. Журито бе съставено от носителките на титлата „Мисис България“ през годините , както и представители на спонсорите между които Верджиния Кръстева – „Дари травел“ и Анелия Петкова – „Брайдъл Фешън“ Велина Узунова – Рефан ,Стефан Спиридонов представител на гръцката марка козметика Санто Волкано СПА, Иван Рупчин -Бутик Резерве, Нели Пандилова журналист, адвокат Веселка Крачунова и д-р Софиен Риахи д-р по естетична дентална медицина. Най-красивите омъжени дами на България получиха подаръци козметика от Santo Volcano Spa, Body T@lk студио за здраво тяло, карти за фитнес от ТИТАНИУМ, РЕФАН, Dony cosmetiks, Instinct store магазин за дамска мода, Клиника „Spectro Aesthetics, и холивудска усмивка от д-р Софиен Риахи.

Тази година средствата, събрани от благотворителната кампания на „Мисис България“ ще бъдат предоставени за Асоциация за превенция на рака на Вили Боршукова „ Промени живота си сега“ за изработване на перуки за онкоболни в салон за красота Магама. Каузата на Мисис България 2020 е посветена на Толерантността и е под наслов ПРИЕМАНЕ. Водеща на събитието бе Мисис България 2007 Мариана Маринова. Подгластнички станаха : Четвърта подгласничка стана Дима Тодорова, състезател по бодибилдинг в категория бикини фитнес. Трета подгласничка Албена Коралиева от Пловдив. Тя е щастливо омъжена , има две деца момиченца близначки на 3 години. Инструктор по йога. Втора подгласничка е Велина Тулева от Асеновград. Омъжена , майка на едно дете,а в свободното си време работи като модел. Първа подгласничка е Калина Иванова Варна.Тя има едно дете и е щастливо омъжена. Работи в семейната фирма за производство на козметика. Е вота беше спечелен от Елисавета Ангелова от Бургас. А титлата Майка на България бе присъдена на Веселка Маринова победителката от Фермата. Победителки Станаха: Мисис България International Гери Михалева от Варна -носителка на титлата Мисис Североизточна България, омъжена има три деца две момичета и едно момче. Тя е фитнес инструктор, мотиватор и модел. Мисис България Europe Мариета Захариева София. Тя е омъжена има един син на 16 години. Има четири висши образования и успешна кариера в държавната администрация. В момента се занимава с производство на български пробиотици. Мисис България World Моника Минкова е Враца Тя е майка на две момчета. Има собствен бизнес в сферата на красотата. Мисис България Universe Валерия Стефанова от Хаскова. Омъжена майка на едно момиченце на 2 години, има собствена правна кантора в Англия.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: