Избраха Мисис Баба 2020

На 21.01.2020 г. – по традиция на Бабинден, се състоя 11-тото издание на конкурса „Мисис Баба“

Успоредно с него се проведе и единственият в света международен конкурс за баби Grandma Universe и Mrs.Classic Universe.

Домакин на надпреварата беше комплекс „Монтесито“. Над 200 кандидатки от цялата страна заявиха желание да участват в състезанието.

Целта на този конкурс е да даде пример за съвременна дама с внуци – красива, поддържана, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба, със самочувствие и лично пространство. До финала на „Мисис Баба” журито допусна 6 кандидатки. 

Участие в надпреварата Grandma Universe 2020 взеха представителки от 5 континента. Отново се наблюдаваше засилено присъствие на азиатки. Това не е случайно, тъй като няколко поредни години короната отива в Азия.

Символичен домакин на конкурса бе Мисис Баба 2019 Стефи Стаменова, която едновремнно с това беше и участник в Grandma Universe като представител на БългарияСтефи живее в Пловдив и организира туристическа обиколка и национална вечер в родния си град . Домакин на националната вечер бе небезизвестното пловдивско заведение – „Дядо Либен”. Тя завоюва титлата – Grandma Balkans 2020. А като водеща на събитието се изяви тв журналиската Нели Пандилова.

Дари Травел“ подари на участничките туристическа обиколка на София и Пловдив, а от Фризьорски салон – Стоян Кунев се погрижиха за перфектната им визия на финала. Гримът бе дело на Radiant professional. Гостите се насладиха на филтрирана,алкална и богата на антиоксиданти вода – Канген от японската компания Енаджик. Оторизирани представители на Канген за България са Цеци Георгиев и Лора Игнатова. Участничките получиха подаръци от Refan – с екстракт от роза, бижута Velmar, мед Курдов – един продукт със 100 годишна история и подаръци от Skin professional dead sea cosmetics

По традиция най-интересен бе втори тур, в който участничките показаха своя талант.

Журито в състав: Ваня Георгиева, Даниела Цветанова, Капка Амзина, Анета Паскалева, Ваня Ламбева, Ваня Гергова, Анелия Петкова, Димитрина Курдова, Деан Курдов, Изабел Хореро, Светлана Исаева избра следните победителки:

Мисис Баба България 2020   стана Силвия Домозетска – от Благоевград на 51 години,журналист – радио и тв  водещ ,с две деца и една внучка на 4 години. Зодия Овен. Девиз – „Превръщай всички дефекти в ефект„

Мисис баба 2020 I –Людмила Заркова

Мисис баба 2020 II – Марина Стоянова  

Мисис баба 2020 III – Мая Стоилова  

Мисис баба 2020 IV Силвия Василева

За първи път журито учреди и специален приз – Grandprize Grandma Talent Bulgaria, който бе връчен на Смиляна Захариева – жената с най-силен глас на планетата, вписан в рекордите на Гинес. Зодия Лъв, майка на две деца, баба на близначета.

Mrs Classic Universe 2020  е Су Джунг Ким – Корея – 50 години – син на 21 и дъщеря на 18. Хобито и е музиката.

Grandma Universe 2020 Светлана Гитерман – Естония – 48 години –баба на 1 внук. Хобито и е фитнес и разходки сред природата.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: