Грандиозен финал на Summer Fashion Weekend 2021

Публикувано на: 22/02/2022
Embed

Марина Диневи се превърна в моден подиум за пореден път това лято. Дизайнери от България и света показаха колекциите си на брега на морето в Свети Влас.

В тоалети на Bold Atelier лицата на Code Fashion TV Елица Стойчева и Златина Иванова постещнаха гостите на Марината за втората последна вечер от модния уикенд на морето.

Сватбен център Briliantin - представители на Sherri Hill за източна България презентираха ексклузивна селекция бляскави вечерни рокли.

Antony Langountin в колаборация с кожените аксесоари на Mia Atelier пренесоха гостите в градската джунгла на модерната жена и своите предложения за новия сезон.

С атрактивно стрийптиз шоу Inside Us презентираха своите авангардни предложения за смелите дами и господа.

Секси бански костюми в актуални цветове и флорални принтове представиха от Bluepoint.

Wolm направи грандиозно шоу на своитв спортни и ежедневни модели дрехи със специалното участие на спортиста Йорфан Йовчев.

Sahoco пък представиха актулани предложения за дамите с атрактивен и разпознаваем стил.

Дизайнерски рокли с авторски рисунки на цветя представиха от Virgin Skin, а Desire Mark заблестяха на сцената в своите уникални рокли, изпипани до последния детайл.

Финалът бе грандиозен и защеметяващ - Евгения Борисова закри Summer Fashion Weekend с шоу в атрактивни цветове, пера и много, много блясък.

Ангелски крила, паунови опашки и пайетени изкушения бяха показани на сцената от моделите на Ivet Fashion.

За доброто настроение на посетителите на Марината се погрижиха Зорница Вълкова и Иван Карастоянов със страстен танц и младата музикална сензация K.LINA със своите най-нови парчета.

Класните автомобили от Mercedes Benz от Silver Star, яхти и коктейли бяха в унисон с лятното настроение на стотиците гости на Summer Fashion Weekend.

Още от тази категория

Още видеа
Lady Universe 2022

Репортажи | 24/06/2022 | 18:39:24

Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Lady Universe 2022

Репортажи | 24/06/2022 | 18:39:24

Още видеа