Akasha Clothes - Trend of the Week

Публикувано на: 19/02/2022
Embed

С екипа на Code Fashion винаги се стараем да ви запознаваме с най-актуалните модни тенденции и първи да ви срещаме с тях отблизо. Огромно удоволствие е, че въпреки световната ситуация, българската мода не спира да ни изненадва с нови имена, кройки и хрумки.

През есента и зимата по традиция залагаме повече на класическите визии, затова ви предлагаме да им се насладите чрез дрехи, сътворени в България. Тази седмица в TREND OF THE WEEK ще ви запознаем отблизо с Ивет Добранчева и нейната сбъдната мечта – AKASHA CLOTHES. Ивет е типична мечтателка и преди две години решава да стартира собствена модна линия. Започва с няколко модела, които толкова бързо се харесват, че няма как да не продължи. След лутане из складове за платове попада на прекрасни десени, от които незнайно защо някой се е отказал. Те обаче отключват твореца у нея, а тя им вдъхва живот и идеите й бързо се превръщат в цялостна колекция и дори в нещо още по-голямо – концепция за устойчиво производство. Така неусетно от 3-4, моделите стават 15 и се разпродават още на първата седмица.

Към днешна дата колекциите на AKASHA са няколко, а клиентите многобройни. Но Ивет казва, че никога няма да забрави какво е било усещането, когато за първи път вижда облечени нейните творения. Този гъдел в душата се повтаря всеки път, когато получава снимки от нейните клиенти, сред които има дами от всякакви професионални среди.

Едно от основните преимущества на бранда е, че се старае да предложи визии за всяка една житейска ситуация, като създават моделите освен в стандартните размери и в такива по поръчка за конкретната дамска фигура.

Как не бива да чакаме точното време, за да стартираме и откъде е изскочило нестандартното име за марката? На какви дрехи да залагаме в ежедневието си и има ли място в гардеробите ни за повече българска мода? Всичко това в сладкия ни разговор с Ивет.

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа