TREND OF THE WEEK:Аксесоари за душата и тялото от Стоян Радичев

Публикувано на: 17/06/2022
Embed

Стоян Радичев e българският дизайнер с едни от най-очакваните ревюта от модните среди у нас. Наистина можем да се чувстваме привилегировани от факта, че той продължава да твори на нашия моден пазар, буквално пред очите ни. Още по-прекрасно е, че човекът Стоян Радичев е също толкова екстравагантен, иновативен и в същото време семпъл до изисканост. А това моментално превръща работата с него в удоволствие.

През годините той се утвърди с много труд и креативност като майстор на висшата мода в България и смело можем да кажем, че стотици абитуриентки и булки му се довериха и ще продължават да избират неговите шедьоври за най-специалните моменти в живота си. На последното юбилейно 10-то издание на Sofia Fashion Week Стоян Радичев отново предизвика фурор със своята "синя" булка.

Тази седмица обаче ще предизвиквам модните ви сетива с нови предложения от марката Стоян Радичев. Последното начинание на дизайнера са аксесоари с типичното за него безупречно качество и много фантазия. Днес ще ви запозная отблизо с дамските колани, бижута, тениски, чанти и обувки на Стоян Радичев. Потопете се заедно с мен в този свят на съвършенството, който ще напръскаме и с точния аромат, отново с етикет Стоян Радичев.

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа