Брандът Alyce Paris в Bridal Fashion

Публикувано на: 05/05/2022
Embed

Собственичката на американския бранд - Alyce Paris – Клодин Хам долетя от САЩ за да представи модните тенденции при официалните рокли за 2023 година. Марката от 1 година се предлага у нас ексклузивно от Bridal Fashion, а тоалетите за много кратко време станаха любими и на стилните българки.
Иновативни материи, извайващи тялото кройки, парижки шик и красиви цветове предлага фирмата с френски корени.
Алис Хам пристига от Париж в Чикаго в края на 50-те години с дипломата си по моден дизайн и създава ателие за производство на официални и абитуриентски рокли. Бизнесът се развива като семеен и жъне голям успех в страната на неограничените възможности, където се търсят точно такъв тип изискани тоалети с различен дизайн и много ръчна работа. Рекламно лице става - Мис Америка.
Сега, Клодин – племеницата на Алис продължава възхода на бранда, който се предлага на 5 континента в света.
Колекциите се състоят от 5 линии – официални, абитуриентски, булчински, party рокли и бизнес стил.
Официалните тоалети представиха:
1. Мисис България и Модна Икона 2022 – Елена Караколева – тя блестеше в истински френски шик от черна дантела в силует „русалка“ и пера от марабу. Мини кристали проблясваха по цялата рокля.
2. Илиана Динева – писателка и Лейди България, с награда на публиката от международния конкурс представи рокля във венецианско червено от иновативната материя - „стреч мрежа“ с фини кристали с асиметрично деколте и диагонална цепка.
3. Мария Славова - млада оперна певица с участия на световната сцена - oткритие на Деси Тенекеджиева и фондация „Стоян Камбарев“ изгря в елегантна рокля в цвят forest green, обсипана с кристали с асиметрични деколте и гръб - дълбоко изрязан. Мария Славова се превърна в пеещ модел и изпя великолепно „O mio Babbino Caro“ – ария от Пучини, с което възхити всички гости. Оперната звезда ще бъде и рекламно лице на марката на гастролите по света. С тоалет на Alyce Paris преди дни заблестя и Деси Тенкеджиева, продуцент на фондацията „Стоян Камбарев“ на церемонията „Полет в изкуството“ .
Част от колекция 2023 на Alyce Paris e вече в бутик Bridal Fashion и предизвиква интерес със свежи летни цветове, зашеметяващ дизайн и комфорт, а тоалетите са в единични бройки.

Още от тази категория

Още видеа
Lady Universe 2022

Репортажи | 24/06/2022 | 18:39:24

Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Lady Universe 2022

Репортажи | 24/06/2022 | 18:39:24

Още видеа