Премиера на филма "Чудовища"

Публикувано на: 28/04/2022
Embed

Стотици зрители се събраха за премиерата на новия български филм „Чудовища“ в The Mall.
Поредна българска продукция с любими звезди от екрана – това е филмът „Чудовища“, историята за демоните и чудовищата вътре в нас.
В ролите ще видите Яна Маринова, Анастасия Левордашка, Лили Сучева, Владислав Виолинов, Андрей Стефанов, Емил Костов, Кирил Кирилов, Атанас Михайлов и др.
Продуценти са Кино Академия за таланти / Зипо и Слаш, а режисьор на лентата е Калоян Патерков. Саундтракът на филма е поверен на Pavell.
В съвременен свят на шумно пируване и телесни необходимости един журналист кани на интервю три дами с интересна професия - поръчкови жени за регламентирани връзки. Това е професия, която разделя обществото на две - за и против техните услуги! Какво е онова, което може да се продаде - парче душа, парче живот, любов, извън телесните измерения? Дали журналистът иска да разбере и осмисли тяхната гледна точка или самият той крие нуждата от услугите, които предлагат?
Чувствителност, емоционални преломи и вълнуваща тайна са обединени от проблема на динамичните и чупливи дни, в които живеем - липсата на любов, заради която можем да се превърнем в Чудовища и даването на такава, заради която си заслужава да живеем!

Още от тази категория

Още видеа
Lady Universe 2022

Репортажи | 24/06/2022 | 18:39:24

Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Lady Universe 2022

Репортажи | 24/06/2022 | 18:39:24

Още видеа