KODIFE – новият парфюмен рай в София

Публикувано на: 25/02/2022
Embed

“Възглавницата ми ухае на теб!”. Фраза, която почти всяка жена се радва да чуе и начинът, по който много мъже казват “Липсваш ми и искам да те видя” без да го признават буквално.

Освен трайността на парфюма, за ароматите са важни още куп компоненти, които да съблюдаваме. Да избереш точния парфюм за себе си е като да срещнеш точната любов. Задачата е трудна, но това не бива да ни отказва. Защото, ако си достатъчно упорит, ще се намерите.

С много шампанско и хубави емоции бе открит парфюмерийният бутик KODIFE в хотел Милениум в София. Пред камерата на Code Fashion Елица Стойчева ни среща с дизайнерите на парфюми Еми Чезарони и Анджело Кароли, които ни въведоха в тайнствения свят на ароматите и са в България специално за старта на бутика за нишова парфюмерия. Сред светските личности, които посетиха събитието, бяха и най-известният ерген в държавата Виктор Стоянов, човекът глас Красимир Аврамов, Ники Кънчев, Доротея Борисова, моделите Никол Предьова и Марина Войкова, Асдис Ран, собственика на дерматологично студио DermaLife Виктория Стефан, Ивана Скендерова, Веселка Крачунова, Йордана Димитрова, ПР специалистът Ники Николов, дигиталният маркетолог Ален Попович.

Още от тази категория

Още видеа
Lady Universe 2022

Репортажи | 24/06/2022 | 18:39:24

Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Lady Universe 2022

Репортажи | 24/06/2022 | 18:39:24

Още видеа