Горещото Code Fashion Party със световни модели (Видео)

 

Топ моделите Nicole Hill, Nicole Gatrell и Lindsey Van Der Hoeven от световноизвестния проект The Black Tape Project долетяха специално от Маями, Ню Йорк и Холивуд, заедно с екстравагантния стилист на шоуто Joel Alvarez.

Те бяха специалната част от програмата по повод откриването на сезон лято 2017 на едно от най-престижните заведения – Planet Yacht St. Vlas. Dj Nora Gold и хостът на събитието Славяна Егбело, която представи най-новото си парче, нажежиха страстите с много музика и добро настроение. Двете носеха атрактижни бижута от K.d.P Паолина Крушкина.

След шоуто трите сексапилни моделки слязоха от сцената и разходиха сред гостите горещите си тела, като не пропуснаха да се снимат с всеки желаещ.

Домакините от хотел Палас Марина Диневи се погрижиха за комфорта на моделите и предоставиха личната си яхта „Патриот“ за официалната фотосесия, организирана от Code Fashion TV, за превоза на топ моделите се погрижиха от Хермес Ауто, а тест драйв с колата спечелиа Христо Сираков (Ицо 100-те манекенки) и безнесдамата Аглика Павлова, които изтегли специално Lindsey Van Der Hoeven.

      

За фотографиите се погрижи Виктор Наблатанов, гримът и косата на моделите направи арт-директора на CF Антон Узунов, а Joel Alvarez отново направи страхотен стайлинг на голото тяло на Lindsey Van Der Hoeven.

Dj Nora Gold и Славяна Егбело също се качиха на яхтата с моделите и бяха облечени в дрехи от последната колекция на Евгения Борисова и нейния бранд Star Dust.

Ако сте пропуснали шоуто в Свети Влас, на 6 юни имате възможността да посетите второто fashion party от програмата, в Planet Club Sofia, със специалното участие на рапъра Vas Angelov, който е пял на една сцена с Busta Rhymes и 50 cent!

Очакваме ви!

Александра Томова

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: