Гери Дончева представи „Приказни истории – Вентилатор“

Телевизионната водеща събра елита на България с техните деца и им представи “Приказни истории – вентилатор”

Гери Дончева, позната на аудиторията като Тв и сценична водеща, модел, актриса, педагог и други позитивни амплоа, събра елита на България и техните деца в луксозния новооткрит ивент център за деца и възрастни “Златната коза”, за да представи своята нова детска книга “Приказни истории – вентилатор”. Доктори, адвокати, телевизионни водещи, бизнесдами, арт персони и красиви мами се сдобиха първи с богато илюстрираната книжка. Сред изисканите гости се откроиха: Тв водещата Радост Драганова, която пристигна в компанията на модиста Персиан, любимия на българите Тв и радио водещ Ники Кънчев, топ модела Екатерина Дунева с малката си дъщеричка, Мис България Елена Тихомирова, представителки на титлата Мисис България с техните деца, Меги Савова, Дони Чачова с дъщеря си – топ модела Роси Василева, бизнесдамата Йордана Димитрова с двете си елегантни деца Каролина и Себастиан, бизнес дамата Станислава Бумбарова, властелинът на диамантите Мирела Ненчова, кино режисьорът Георги Врабчев с дъщеря си Елена, тв водещата Ева Кикерезова, адвокат Биляна Тончева с талантливата си дъщеря, д-р Мария Янкова, Димитър Петров – директор рехабилитация на болница “Сердика” и д-р Методи Янков.

Най-големия букет Гери Дончева получи от Нели Беширова, която не успя да присъства лично и изпрати ароматните цветя, чрез неин представител. От Пловдив специално за премиерата дойдоха и собствениците на Селена ЕС с техните артистични деца. Моделите Никол Предьова и Деана Валентинова също получиха книжка с автограф и се радваха на шоуто. Гери бе предвидила богата програма от разнообразни изпълнения. Водещи на събитието бяха деца: певицата Александрия Чельовски и актьора Калоян. Децата от LIPA 4:19 показаха забавни театрални етюди, песни и танци, а гвоздеят на програмата беше техният пърформънс по мюзикъла Мери Попинз. Маша Илиева лично присъства на репетицията за да поздрави Гери да се увери, че възпитаниците на нейната балетна школа ще се представят отлично – те представиха част от своя предстоящ спектакъл, който ще бъде на 23 декември, в Националната Опера. Шампионите по латино танци от SOFIA Open Dance Festival Ангел Свирков и Божидара Чакалова изтанцуваха своя джайв с неповторима енергия. Деца шампиони по фехтовка от школа “Васил Етрополски” се превърнаха в най-интересната атракция като размахаха шпаги под звуците на музикален съпровод, на познатия на всички “Танц със саби” от Арам Хачатурян.

Лауреатът от конкурси по свирене на цигулка Далия Чолакова, възпитаник на голямата Благородна Танева, изсвири за присъстващите динамична мелодия и предизвика еуфория дори у най-малките. Между някои от изпълненията на децата, Гери прочете една от приказките си и представи илюстратора на книжката Мартина Андонова и редактора на произведението Йордан Свеженов – автор на съвременни бестселъри и сценарист във “Вечерното шоу на Слави Трифонов”. Те споделиха своите вълнения и истории покрай работата си с авторката. Гери подобаващо им благодари, а също и на семейството си, които присъстваха в пълния си блясък. Аниматори от “Златната коза” се грижеха за настроението на малки и големи, като бяха приготвили специално бъбълс шоу, а добър забавен клоун питаше децата въпроси, на които те се заливаха от смях! Солените вкусни хапки предоставени от резиденция за възрастни “Сердика”, както и разнородните сладки изкушения на сладкарници “Неделя” допълваха приятната атмосфера. Някои татковци гледаха програмата хапвайки хрупкави пресни ядки от “Старата фурна” и се шегуваха, че зрелището е по-добро от излизане в петък вечер. Впечатление направи стайлингът на Гери Дончева, който беше в унисон с този на децата на сцената, всичко дело на Paloma fashion by Поля Кинова – носител на престижната награда “Златна игла”. Докато Гери Дончева подписваше книги с авторския си автограф, децата се радваха, да се снимат с нея за спомен. Журналисти бяха вперили обективите и микрофоните си до последно в популярната дама, а всяко дете си тръгна с подарък цветни моливи и пъстри пастели от Тес Еко Строй. Равносметката от събитието е множество усмивки и купища цветя.

Снимки и инфо: ХАЙЛАЙФ

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: