Гала вечер SFW AW (Видео)

Финалът на Sofia Fashion Week AW 2017 по правило бе грандиозен.

Тук можете да гледате видео репортажа на Code Fashion TV и звездния ни репортер Деси Цонева от гала вечерта на есенно-зимното издание на Седмицата на модата:

Освен невероятното модно ревю на световния бранд Ermanno Scervino. Определено това шоу на пръв поглед не бе в обичайния стил на Scervino, онзи хипер-женствения, подходящ за италианските красавици. Новите модели задават тон за различно отношение. Всъщност всичко изглежда много модерно и готино.

Последвалото грандиозно парти за закриване на Модната седмица, показа на гостите в зала EFE невероятна програма и великолепно шоу.

 

Ако се питате, как моделите и гостите се превърнаха в най-добри приятели по време на SFW AW 2017, то ви уверяваме, че затова се погрижиха от Friends Fun Wine Bulgaria. С много добро настроение и модни напитки, те поддържаха градуса на емоциите висок.

Като основен партньор на Sofia Fashion Week, логистичният гигант раздаде специални награди на топ български дизайнери. Румяна Константинова, Биляна Йотовска, Йоана Дочева от Myoo Couture и Valeria Carlo спечелиха специален ваучер за безплатни логистични услуги до следващото издание на SFW.

 

 

Снимки: Иван Йорданов, Иван Ерменков, Friends Fun Wine

 

Александра Томова

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: