Фондация” С любов към теб” в подкрепа на спорта в България

Мисис България Роксана Кирилова и нейната Фондация” С любов към теб” в подкрепа на спорта в България

Основателката на Фондация „ С Любов към Теб“ Роксана Кирилова представи проект  „С любов към спорта“ по време на 29-тото издание на Международен филмов фестивал „Любовта е лудост“ в морската ни столица.
Снимките в изложбата са направени на достъпни за всички хора места във Варна и имат за цел да покажат, че желанието да спортуваш трябва да е по-голямо от оправданието, че нямаш средства. На кадрите са Мисис България Роксана Кирилова и синът ѝ Марк.

По покана на Роксана, специален гост на откриване на събитието беше е едно от златните момичета на България по художествена гимнастика Ренета Камберова-световна шампионка и олимпийска медалистка от Рио де Жанейро 2016г. А сега мениджър на спорта в родния си град Пазарджик.


Тя трогна гостите с посланието, което отправи към Мисис България:
“Бог сбъдва молитвите на някой чрез теб”, а аз съм сигурна, че именно ти ще си човека, който ще сбъдне много, много молитви, защото когато човек иска да прави добро, то със сигурност това добро е водено от любовта, която струи от теб.“


Снимките ще могат да бъдат разгледани до 5-ти септември, като след това ще бъдат дарени от Фондация “С Любов към Теб” във варненско училище, за да стимулират децата да спортуват.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: